Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj - rekapitulace

12. 3. 2016

Turnaj v Chotěboři jsme odstartovali v 9:00 prvním zápasem proti Rozsochatci. Dokázali jsme první zápas vyhraát, když se v poslední minutě dostal k míči Adam Schovanec a tváří v tvář nedal brankáři šanci.

Druhý zápas jsme hráli proti Jeřišnu, které nakonec celý turnaj vyhrálo. Zápas se zlomil poté, co Jeřišno využilo svojí první šanci, která vznikla po naší chybě. Utkání dopadlo v náš neprospěch 0:5,

Po další dlouhé pauze jsme sehrálí další zápas protio Keřkovu. Opět rozhodl první gol a opět jsme ho nedali mi. Po neubráněném rohu jsme inkasovali. Kluci s epak snažili o vyrovnání, al e naše šance jsme nevyužili, tak Keřkov trestal až do konečné podoby 0:3.

Čtvrtým soupeřem byl tým Libice. Dokázali jsme sehrát vyrovnanou partii, ale se smutným koncem. Dostali jsme takový nemastný neslaný gol, lae protivníkovi to nakonec na výhru stačilo 0:1.

Do posledního zápasu jsme nastupovali s tím , pokud vyhrajeme nad Sobíňovem, skončíme na čtvrtém místě, Začali jmse dobře , když první šanci využil Honza Lehotský, ale soupeř, hned během minuty utkání srovnal. Dále jsme si vytvářeli šance a po jednom průniu byl náš hráč těsně před pokutové uzemí byl faulován. Následný přímák proměnil opět Honza Lehotský a vedli jsme 2:1. Tento stav jsme dlouho drželi, ale potom opět udeřil nejlepší hráč soupeře a během dvou minut otočli zápas na 4:2 a  takto i náš poslední zápas skončil.

Celkově jsme obsadili 5. místo