Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žácí s Třeští těsně prohráli

11. 5. 2019

Opět jsme měli obrovské problémy se sestavou. K dlouhodobě zraněnému Škarýdovi přibyl nemocný Dospěl a Novotný a místo na fotbal jeli na hasičskou soutěž Vágner s Janáčkem. K zápasu nás tak nastoupilo jen 8. Z pěti kol jsme jen jedno odehráli kompletní, v normální sestavě – Velký Beranov. Ano, není to normální. Soupeř se však zachoval velmi hezky a půjčil nám tři hráče a tak jsme mohli odehrát vyrovnané utkání a nedostat nášup.

V první půlce byl lepší soupeř. Dobře kombinoval, nám se nedařilo jeho rozehru vypresovat. Tak jako na jaře vždy jsme však dobře bránili a tak šancí neměl moc ani soupeř. Vyčnívala ta z 25. minuty, kdy šel soupeř sám na Křípala, ale ten nás podržel. Ujmula se až střela z dálky v poslední minutě prvního poločasu, která zapadla přesně k naší levé tyči - 0:1.

Do druhého poločasu soupeř své hráče proházel, půjčil nám opravdu dobré fotbalisty a do šancí jsme se začali dostávat i my. Po vypresování vyrovnal hezkým lobem Voda, soupeř se však obratem po dobré akci dostal opět do vedení. Znovu vyrovnal právě jeden z hráčů soupeře, který hrál na pravé záloze. Zápas v těchto chvílích gradoval. Možná jsme se v tento moment dostávali do více šancí, ale v zakončení jsme byli marní. V 55. minutě dostal dobrý míč na hranici vápna Lehotský, ale šanci neproměnil a hned z protiútoku soupeř odskočil na 2:3. Nepokryli jsme si autové vhazování u našeho vápna, balón se postupně dostal až někam k penaltě, kde se soupeřův útočník nemýlil. Podobná akce přišla o pár minut později z druhé strany a Třešť vedla o dva góly. Škoda, pokrytí hráčů při autovém vhazovaní je zvládnutelná věc. Nicméně zajímavý druhý poločas nekončil. Souhra dvou zapůjčených hráčů vedla ke gólu opět toho samého krajního záložníka a 5 minut před koncem bylo o co hrát. V poslední minutě obehrál i soupeřova brankáře Klement, ale z úhlu branku netrefil. Chválím brankáře Křípala, který předvedl opravdu dobrý výkon a stopery Lehotského s P. Mrtkou.

Ondřej Pavlas

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář