Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení 7. mistrovského utkání s Lukama nad Jihlavou

28. 11. 2017

FK Česká Bělá U15 – Luka nad Jihlavou 0:12 (0:9)

ČK: 0:0

Neděle: 8. 10. 2017

Hřiště: Česká Bělá

Čas: 9:00. Rozhodčí:Bouda

 

Mistrovské utkání – 8. kolo

Základní sestava

Mrtka D. – Zich, Vágner, Škarýd, Křípal (35. Mrka P.) – Lehotský J., Schovanec (35. Mrtka R.), Pokorný, Klement – Brabec, Kovařík

 

Hrálo se opět na velmi podmáčeném terénu, na hřišti byly velké louže. Opět to samozřejmě více vadilo techničtějším hostům. První poločas jsme vůbec nezvládli, někteří hráči nebojovali, jiní byli velmi rozevlátí a tak to měl soupeř s průchody do naší obrany tentokrát trochu jednodušší. Poločasové skóre tomu odpovídá. Ve druhém poločase se hráči přece jen zvedli, začali si více hlídat soupeře, ten měl také někdy při zakončení smůlu a tak jsme dostali už jen tři góly.

 

Ondřej Pavlas

 

 

FK Česká Bělá U13 – Luka nad Jihlavou 2:1 (2:0)

Góly: Schovanec, Atia

ČK: 0:0

Nedělě: 8. 10. 2017

Hřiště: Česká Bělá

Čas: 10:45. Rozhodčí: Bouda

 

Mistrovské utkání – 8. kolo

Základní sestava

Pokorný – Tecl, Křípal, Mrtka R., Dospěl – Schovanec, Novák, Atia – Fikar (Mrtka P., Hlaváčková, Šikner, Lehotský T., Pavliš)

 

Podobně jako do zápasu s Kamenicí jsme po hráčích chtěli výhru. Do prvního poločasu vstoupila asi nejsilnější sestava, kterou jsme mohli postavit. Ta soupeře zmáčkla na jeho polovině. Pro nás doposud nevídaná věc. Jenže jsme prakticky nekombinovali, každý hráč hraje sám na sebe a občas se pokusí nahrát. To nás hodně sráželo a vlastně asi i proto jsme dokázali dát jen dva góly. Po individuálních akcích se prosadili Adamové Schovanec a Atia. Ve druhém poločase nás to mohlo mrzet. Úplně jsme zaspali, soupeř nás přitlačil a ve 38. minutě snížil na rozdíl jediného gólu. Do konce zápasu byl soupeř lepší, ale my jsme ho dokázali ubránit a tedy zápas dotáhnout do vítězného konce. Výhra je pro nás o to cennější, že je první v této soutěži.