Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení 2. mistrovského utkání s Žirovnicí

28. 11. 2017

FK Česká Bělá U15 – Žirovnice U15 1:8 (0:5)

Góly: 70. Pokorný (PK)

ČK: 0:0

Sobota: 10. 9. 2017

Hřiště: TJ Sokol Pohled

Čas: 9.00. Rozhodčí: Kubeš

 

Mistrovské utkání – 4. kolo

Základní sestava

Mrtka D. – Zich, Křípal, Škarýd, Klement – Vágner (36. Tecl), Pokorný, Schovanec, Lehotský – Kovařík, Brabec

 

Poprvé jsme v sezoně potkali soupeře, který neměl celý tým složený ze starších ročníků. Bohužel i my jsme oproti zápasu ve Velkém Beranově neměli 5! hráčů. Soupeř nás od začátku přehrával a po první desetiminutovce se začal dostávat do šancí. První dva góly jsme však paradoxně dostali po vypresování soupeře. Brankář soupeře pod tlakem odkopl míč jen k našim záložníkům, a kdyby ti zpracovali, tak jsme mohli jít 3:1 a tedy do vyložených šancí. Jenže se míče bojíme, nebo ho nedokážeme zpracovat a tak z toho byly naopak šance a dva góly soupeře. První poločas pak přinesl ještě mnoho šancí soupeře a další 3 góly.

Ve druhém poločase soupeř trochu ubral, my jsme asi trochu přidali a šancí mírně ubylo. Dostali jsme ještě tři góly a aše čekání na brejk se vyplatilo v poslední minutě, když utekl Tomáš Brabec a soupeř ho ve vápně fauloval. Penaltu pak bezpečně proměnil Lukáš Pokorný.

U některých hráčů se už ukazuje, že rozumí tomu, co chceme hrát a proč to chceme hrát. Stále nás však velmi limituje nižší věk hráčů a individuální technika. Dnes nejlépe zahráli Jarda Škarýd a Lukáš Pokorný.

 

Ondřej Pavlas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FK Česká Bělá U13 – Žirovnice U13 0:12 (0:6)

Góly

ČK: 0:0

Sobota: 10. 9. 2017

Hřiště: TJ Sokol Pohled

Čas: 10.45. Rozhodčí: Kubeš

 

Mistrovské utkání – 4. kolo

Základní sestava

Pokorný – Klement, Křípal, Dospěl, Kovařík – Tecl, Hlaváčková, Brabec- Novák

 

Opět se potvrdilo, že se bez brankáře hrát nedá. Navíc pět hráčů mělo v nohách celý zápas za starší, šestý odehrál poločas. Soupeř nás po celou dobu přehrával a odrazem toho je vysoké skóre.