Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prvního ročníku žákovského turnaje v malé kopané HAKR CUP se zůčastnilo pět týmů. V základní skupině si to tými rozdali systémem každý s každým. "Černý Petr" zbyl na hráče Dolního Města, kteří se do vyřazovacích bojů neprobojovali. V prvním semifinále si poradila Velká Losenice se Šlapanovem 3:0. Druhé semifinále bylo napínavější, kdy po velkém boji zvítězili domácí nad Havlíčkovou Borovou 2:1. V boji o 3 místo se soupeři rozhodli pro penaltový rozstřel a v něm byla šťastnější Havlíčkova Borová, která zvítězila 2:1. Finalový zápas nepostrádal bojovnost, nasazení ani dramatičnost. Domácí FK šťastně vyrovnal na 1:1, aby v penaltovém rozstřelu prokázal pevnější nervy a vyhrál 4:2. Nejlepším golmanem byl vyhlášen Jaroslav Fišer z Dolního Města a nejlepším střelcem byl s osmi brankami Kamil Štukhejl z Havlíčkový Borový.
Turnaj byl okořeněn besedou a autogramiádou fotbalistů druholigové Jihlavy Vladimírem Váchou a čerstvě nominovaným reprezentantem do 19. let Stanislavem Teclem, kteří se rádi rozpovídali o svých začátcích.
Rád bych poděkoval firmě AUTO HAKR, kteří turnaj sponzorsky zaštítily, firmě MAN tělocvičny, kteří se podílely na cenách. Dík patří rozhodčím Šimonovi st. a Kutilovi, Vladimíru Váchovi a Stanislavu Teclovi. V neposlední řadě Martinu Klimešovi, Lukáši Součkovi a Hance Zapletalové za pomoc při organizaci.

Petr Veselka
Organizátor turnaje

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

gratuluji

(henry10, 8. 8. 2008 20:17)

opravdu výborně zorganizované.