Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dlouhá Ves - Č.B. 2:3 (1:0)

25. 4. 2016

Do utkání jsme vstoupili tak, jak jsme skončili utkání s Keřkovem. Prvních patnáct minut bylo neurovnaných, hrálo se bez větších šancí a soupeř nás i místama přehrával. Také se soupeř dočkal prvního golu, kdy naše improvizovaná obrana zaspala a nechala zakončovat jejich nejlepšího hráče - 1:0. Ke konci poločasu jsme se do velké šance dostali i my, ale únik Honzy Lehotskýho, který se pokusil udělat golmanovi kličku nevyšel. Tím i skončil první poločas.

Do druhého poločasu jsme vstoupili jako vyměněný tým. Začali jsme soupeře napadat i na jejich polovině a to přineslo své ovoce, když Honzík Nováku srovnal na 1:1. Za chvíli jsme šli do protiútoku po pravé straně a tentokrát se HonzaL. již nemýlil, když křižnou střelou překonal brankaře - 2:1 . Dále jsme soupeře k ničemu nepouštěli, zodpovědně jsme bránili¨a soupeřův golman udělal chybu. Kristina Nováková mu odebrala míč a zvýšila vedení střelou do prázdné branky na 1:3. V další šanci se opět ocitla Kristl, ale tentokrát její zakončení zmařil golman. Utkání jsme kontrolovali, ale obrana se nevyhnulä další hrubce a soupeř 5 minut před koncem snížil na rozdíl jediné branky.. Závěr byl hektický ,a le dokázai jsme již výsledek ubránit.

Myslím, že to je pěkná pozvánka pro všechny, kteří se chtějí přijít podívat 1.5. od 9:30 na další zápas, který hrajeme proti Jeřišnu. POkud kluci podají stejný výkon a přidají něco navíc, mohli bychom Jeřišno potrápit.