Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ze Šlapanova se vracíme s prázdnou

20. 5. 2017

Do Šlapanova jsme bohužel odjeli docela oslabeni, chyběli Roman Hospodka, Marek Pleskač, Vláďa Pleskač, Martin Šumpich, Pavel Rosický, Zdeněk Benc a Vláďa Zadina.

Začátek nám moc nevyšel, netrvalo dlouho a domácí se po pravé straně dostali do velké šance, ale útočník bránu přestřelil. Většinu prvního poločasu se dá říct, že domácí měli ze hry víc. Naštěstí jejich hráči nepotvrdili dobrou střeleckou formu a naší branku moc netrefovali a když už se trefili, tak ta rána nebyla nijak nebezpečná. Jejich asi největší šanci měl opět útočník Schafferhans, který se pokusil přehodit našeho vyběhnutého brankáře, ale trefil pouze břevno. Postupně se hra vyrovnala a naopak ke konci poločasu jsme se dostali my ke třem velmi dobrým šancím. V první z nich se před brankáře tlačil Jakub Tlustý, jeho střelu ještě tečoval obránce do horního rohu branky, ale zároveň tu střelu ztlumil a tak ještě dokázal pěkně zakročit brankář. Ve druhé velké šanci postupoval sám na bránu z levé strany Jirka Štefáček, ale trochu prováhal ideální chvíli a jeho střelu dokázal domácí hráč tečovat těsně vedle tyče. A ve třetí šanci po rohu hlavičkoval Lukáš Souček opět kousek vedle.

Hned po poločase jsme si vytvořili další šanci, ale střela Martina Pátka nebyla dost důrazná, aby zaskočila brankáře. A tak se vedení ujali domácí, když se jejich hráč uvolnil na pravé straně, jeho střelu stačil Pavel Losenický ještě vyrazit, ale z hranice vápna ji dokázal dorazit do víceméně už prázdné brány David Šimek. Poté jsme se snažili vyrovnat, ale domácí pozorně bránili a snažili se vyrážet do nebezpečných protiútoků. Při nich nás několikrát podržel náš brankář a když už byl téměř překonán, tak nám pomohla střelecká nemohoucnost domácích, když jejich hráč vyražený míč 3 metry před brankou poslal vysoko nad. I my jsme si vytvořili několik šancí, dobrou akci předvedl Radek Klement, ale domácího brankáře nepřekonal. Poslední velkou šanci jsme dostali v nastavení, když brankář pustil a znovu do ruky chytil míč. Bohužel z nepřímého kopu tak z 5 metrů Jakub Tlustý branku přestřelil. A tak jsme si připsali druhou jarní porážku.

Hodnocení vedoucího mužstva: ​Je škoda, že se nám dneska ty absence docela sešly, myslím, že jinak bychom bez bodu neodjížděli. Co se týká výkonu, tak myslím, že byl o něco lepší než před týdnem proti Leštině. Myslím, že kdybychom jednu ze šancí před přestávkou proměnili, tak by domácí měli docela problém, bohužel se tak nestalo. Teď nás čeká velmi náročný týden, protože ve čtvrtek hrajeme dohrávku s Vískou a ta prokazuje na jaře velmi dobrou formu. A hned v sobotu hrajeme doma s poslední Malčí a tam bychom ty body potřebovali velmi nutně, ale ono to je někdy ještě o něco těžší, když musíš. Doufám, že se hráči dají dohromady a že se nám obě utkání podaří zvládnout.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář