Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ze Šlapanova jsme si odvezli 3 body

21. 10. 2017

K utkání na hřišti ve Šlapanově, kde je tráva zhruba stejně vzácná jako na Sahaře jsme odjeli oslabeni o Marka Pleskače, Martina Šumpicha, Jakuba Tlustého a Petra Rakušana. V brance dostal díky dobrému výkonu v minulém zápase od začátku příležitost Jarda Přibyl.

V úvodu měli mírnou převahu domácí, ale do žádné větší šance se nedostali. S postupem času se hra vyrovnali a i nám se občas povedla zdařilá kombinace, ale ani to k výraznému ohrožení branky nevedlo. Po 25 minutách jsme rozehrávali volný přímý kop z pravé strany a dobře kopnutý míč se dostal až na levou stranu k Martinovi Pátkovi. Jemu střela příliš nesedla a brankář ji stačil vyrazit, naštěstí opět jenom k jeho noze a napodruhé už se náš hráč trefil nezadržitelně pod břevno. Poté domácí přidali a snažili se o vyrovnání, ale proti jejich nebezpečné střele pěkně zakročil náš brankář. A ten se poté ještě jednou hodně zapotil, když nákop od levé autové čáry náhodou zamířil přesně do opačného horního rohu naší brány. Při zákroku se o tyč brány dokonce zranil, naštěstí ne vážně. V nastavení prvního poločasu si připsal třetí vynikající zákrok, když zlikvidoval střelu z volného přímého kopu směřující přesně do horního růžku branky.

Druhý poločas začal opět snahou domácích o vyrovnání. Ale ani my jsme nehráli špatně a snažili se využít otevřenější obrany k protiútokům. Při jednom z nich se dostal k míči Jirka Štefáček, ale jeho střelu dokázal brankář vykopnout. Další naše šance přišla z volného přímého kopu, ale střela Standy Harvalíka nešla dostatečně k tyči a domácí brankář opět dobře zakročil. Zhruba čtvrt hodiny před koncem zápasu dostali domácí od rozhodčího dárek, když souboj ve vápně, kde evidentně Martin Kolář trefil jako první míč, posoudil jako penaltový. Naštěstí spravedlnost tentokrát nebyla slepá a hráč Šlapanova branku vysoko přestřelil. V konci zápasu už jsme si vítězství zkušeně pohlídali a v zápase, kterému by asi i ta remíza nakonec slušela jsme si připsali plný bodový zisk. 

Hodnocení vedoucího mužstva: ​Dnešní výhra mě těší, zápas to byl těžký, Šlapanov má dobrou obranu, o čemž svědčí, že dostal ze všech týmů nejméně branek. Na druhou stranu dát gól mu dělá také velké problémy. Hráči to dneska dobře odbojovali a hodně nám pomohl Jarda Přibyl v bráně. Příští týden nás čeká poslední zápas podzimu, v němž hostíme doma druhý tým tabulky Chotěboř C. Tak doufám, že podáme podobně zodpovědný výkon jako v dnešním zápase a třeba se dá dohromady ještě o něco silnější sestava i vzhledem k tomu, že po zápase nás čeká rozlučka. A vítězství na závěr by nám tu zimní pauzu určitě velice zpříjemnilo. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář