Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ze Šmolov si vezeme další 3 body

24. 4. 2022

Fotbalisté České Bělé se museli obejít bez Donta (práce), Janáčka (nemoc), Sobotky (rodinné důvody) a Pleskače (nemoc). Naopak domácím se po dlouhé době vrátil do sestavy produktivní útočník Ján Bdžoch. V prvním poločase se hrál oboustranně nepřesný fotbal a prakticky bez záloh, kdy se míč pouze nakopával. K vidění byly střelecké pokusy Součka a Marka Pochtiola. Na druhé straně se domácím dařilo dělat závar po rohových kopech. Gólu se diváci do poločasu přeci jen dočkali a postaralo se o něj útočné duo Š+Š. Nejprve Štefáček dobrým presinkem přinutil domácí stopery ke dvěma chybám, míč se dostal k Šumpichovi, a ten nedal Hockemu šanci - 0:1. "V prvním poločase jsme se bohužel přizpůsobili hře domácích, viděli jsme létat míč pouze vzduchem, ale díky dobrému ataku Štefáčka na míč jsme šli do vedení," řekl českobělský trenér Petr Veselka.

Po příchodu z kabin vybojoval míč opět Štefáček, předložil ho Matějovi Kasalovi, který nechytatelnou střelou zvýšil na - 0:2. Následně už od hostů byla vidět daleko lepší hra než v první pětačtyřicetiminutovce. Do pěkných akcí se zapojil Tomáš Kohout, ale chyběla mu lepší finální přihrávka. Nejhezčí gól přišel v 70. minutě, kdy Štefáček zakončil kombinaci, jak z fotbalové učebnice do prázdné branky - 0:3.

Hodnocení trenéra:  "Pěkný fotbal jsme ve Šmolovech předvedli až po přestávce. Musím pochválit kluky opět za bojovnost, nasazení, vůli po vítězství a za herní výkon ve druhém poločase. Jsem velice rád, že jsme tři po sobě jdoucí venkovní zápasy zvládli za devět bodů a tímto bych chtěl pozvat všechny fanoušky na sobotní domácí zápas s Novou Vsí," dodal Veselka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář