Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. 6. 2024

Zápas ve Šmolovech skončil ostudou

Na utkání jsem nebyl přítomen (chce se mi říct, že naštěstí), proto jen telegraficky: První poločas jsme hráli na šmolovské nakloněné ploše z kopce dolů a v páté minutě nás dostal do vedení Honza Hečko. To nám ale vydrželo jen pár minut a domácí vyrovnali. A do poločasu se dostali do vedení. Je třeba říct, že od začátku byl náš výkon nevalný a proto poločasové vedení domácích 2:1 bylo pro nás milosrdné.

Ani začátek druhého poločasu nenapovídal, k jakému debaklu dojde. V 56. minutě sice domácí navýšili vedení na 3:1, ale na další gól čekali dalších 11 minut. Potom se ovšem i zbytky naší koncepce sesypaly jak domeček z karet a domácí za dalších 18 minut přidali 5 gólů.

Hodnocení vedoucího mužstva: Je pravda, že sestava měla k ideálu daleko, ale takovou ostudu si všichni, kterým na fotbalu u nás alespoň trochu záleží, nezasloužili. Je to úplná klasika, napřed sehrajeme několik alespoň o trochu lepších utkání a pak přijde takový výbuch. Je to pro mě záhadou a před příští sezónou budeme muset udělat velký řez, protože tohle už fakt zažívat nechci. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář