Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas v Nové Vsi u Světlé se nám hrubě nepovedl

23. 10. 2016

Zápas se hrál za nepříjemně sychravého počasí a my jsme k němu odjeli téměř v kompletní sestavě, chyběli jen někteří spíše střídající hráči.

Ze začátku utkání jsme si vytvořili herní převahu, ale žádná větší akce z toho nebyla, pouze několik rohů. To domácí nám ukázali svou produktivitu už po pěti minutách a špatně bráněný hráč Sobek se po přihrávce z pravé strany trefil přesně k tyči. A za dvě minuty jsme si vybrali další slabou chvíli a stoper Pavel Rosický ve skluzu zahrál ve vápně nešťastně rukou. Domácí hráč Beneš penaltu bezpečně proměnil. Ve zbytku poločasu jsme nadále měli více ze hry, domácí se tradičně soustředili jen na nakopávané míče na své šikovné útočníky Závorku a Beneše. My měli hodně standartních situací, ale z nich žádné velké příležitosti nepramenily. Naše největší šance přišla těsně před přestávkou, když z pravé strany nebezpečně centroval Luboš Sobotka a domácí si po teči málem dali vlastní gól, ale dobře zasáhnul brankář.

Po přestávce jsme doufali, že utkání zdramatizujeme, ale už po 3 minutách se po rohu trefil hlavou z hranice velkého vápna trestuhodně nebráněný a zřejmě nejmenší hráč na hřišti Beneš. Za 5 minut poté sice po pěkné individuální akci snížil Vláďa Pleskač, ale zanedlouho po chybě našeho stopera šel sám na bránu domácí M. Vávra. Z této akce sice bránu přestřelil, ale zanedlouho Pavel Rosický korunoval svůj den blbec a po další chybě hasil další samostatný únik pouze za cenu faulu a červené karty. Z následného přímého chybu pro změnu chyboval náš brankář a střelu jdoucí přímo na něj pustil do sítě. Poté jsme vystřídali a i v 10 jsme hráli docela vyrovnanou partii. Po pěkné akci mohl snížit střídající  Martin Pátek, ale trefil pouze nohy brankáře. Přesto se svého gólu o chvíli později dočkal, když pěknou akci Luboše Sobotky zakončil přesnou střelou k tyči. I dále jsme hráli docela vabank ale dalšího gólu už jsme se nedočkali, naopak jeden z brejků domácích zkušeně proměnil Závorka a dovršil tím náš velice smolný zápas.

​Hodnocení vedoucího mužstva: ​Dneska jsme sehráli vážně špatný zápas. Co je nám platná převaha v poli, domácí nám dali velkou lekci v produktivitě. Dneska měl velký den blbec jindy velmi spolehlivý stoper Pavel Rosický a nepodržel nás ani brankář. Nevím proč se nám letos na hřištích soupeřů tak hrozně nedaří, dneska jsme na lavičce všichni pěkně vymrzli a ani ten výsledek nás nezahřál. Za týden končíme podzim doma se Sobíňovem a máme fakt nůž na krku, vyhrát prostě musíme. Tak doufám, že k tomu hráči přistoupí s patřičným nasazením a že nás podpoří i fanoušci.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář