Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas s Novou Vsí jsme nezvládli

10. 6. 2017

K zápasu s neoblíbeným soupeřem, který většinu vzájemných zápasů vyhrál (až dosud bilance 1 - 1 - 5), jsme nastoupili velmi oslabeni, chyběli Martin Šumpich, Vláďa Pleskač, Petr Rakušan, hrát nemohl ani vykartovaný Jakub Tlustý.

Už v začátku utkání se po chybě levé strany naší obrany řítil sám na bránu nejlepší střelec soutěže Závorka, ale tentokrát ho ještě náš brankář vychytal. O záchranu tvrdě bojující soupeř měl o motivaci postaráno a v úvodu utkání byl určitě lepším týmem. Měl hodně standartek  a jejich dlouhé auty a rohy pro nás byly nebezpečné, naštěstí gólem neskončily. Postupně se hra začala vyrovnávat a i my jsme měli dobrou šanci, ale Marek Pleskač bránu přestřelil. Ale po necelé půlhodině hry udělal náš stoper minelu ve středu hřiště a rychlý protiútok tentokrát Závorka zkušeně vyřešil. I další velkou šanci měli hráči Nové Vsi, ale střelu i dorážku perfektně zneškodnil Pavel Losenický.  Poté se hostům nezaviněně zranil brankář, s poraněným kolenem musel střídat a do brány šel hráč z pole. Ještě do konce poločasu ho pěkně vyzkoušel po individuální akci Marek Pleskač, jeho přesná střela byla bohužel málo důrazná a tak stačil zasáhnout.

Ve druhém poločase jsme se snažili o vyrovnání, ale přes úpornou obranu jsme se do šancí těžko dostávali. Přesto se do dobré šance dostal Radek Klement, ale pravou tyčku minul. Další šanci jsme měli po přímém kopu Jirky Štefáčka, jeho střelu brankář pouze vyrazil, ale dorážku v tísni už Radek Klement nezvládnul. Hosté hrozili z rychlých a nebezpečných brejků, ale vždycky se nám to i s trochou štěstí podařilo nějak vyřešit. Do dalších šancí se dostali i střídající Tomáš Polreich a Martin Kolář, ale v koncovce úspěšní nebyli. A tak, ve chvíli, kdy už jsme hráli vabank dal výsledku konečnou podobu kdo jiný než Závorka.

​Hodnocení vedoucího mužstva:​ Dneska to vůbec nebyl dobrý výkon. My víme jak tento soupeř hraje, že úporně brání a všechno křápe dopředu na Závorku ( + ještě dalšího šikovného útočníka). Ale už ve druhé minutě ho necháme jít samotného na bránu a když už to Lósa vychytá, tak mu stejnou možnost dáme ještě jednou. A pak můžou hosté bránit ještě zoufaleji a všechno kopat kamkoliv to jde. Proti takové obraně se pak těžko hraje a my jsme dnes neměli dost kvality, abychom ji přehráli. A když už nějaká šance byla, tak stejně netrefíme bránu. No nic, je to za námi, je třeba se zvednout a příště snad už budeme kompletnější a v Sobíňově, který hraje jiným způsobem uspějeme.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář