Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas s Havlíčkovým Brodem C jsme jednoznačně prohráli

10. 9. 2016

K utkání, které se hrálo za na září netypicky teplého počasí jsme nastoupili oslabeni o Luboše Sobotku, Petra Rakušana a opět Tomáše Polreicha.

Hned v první minutě jsme se dostali do obrovské šance, bohužel Vláďa Pleskač, který se pěkně uvolnil na levé straně branku těsně minul. Poté převzali taktovku zápasu velezkušení hosté a většinu času měli míč na svých kopačkách. Jejich největší šance přišla po rohovém kopu, ale hlavičkující hráč bránu netrefil. Přesto se hosté dostali do vedení, když střela Petra Slanaře zpoza šestnáctky skončila v pravém horním rohu naší branky. Zanedlouho jsme mohli vyrovnat, když se po rohu ocitl ve velké šanci Martin Gron, ale jeho hlavička šla nad. Naopak udeřili opět hosté, když přišel při pokusu o kličku o míč náš stoper a Petr Slanař svůj únik využil. Poté jsme se opět dostali do velké šance my, ale Vláďa Pleskač ve velké šanci mířil pánu bohu do oken. A tak hráči Brodu do poločasu navýšili vedení z pokutového kopu po faulu Martina Koláře. Tím bylo prakticky rozhodnuto.

Před druhým poločasem jsme vystřídali a začali ho naší aktivitou. Ale opět jsme naše šance nebyli schopni proměnit a tak jsme pykali, když střelou zdálky překonal našeho brankáře Tomáš Tůma. Poté jsme byli ještě nuceni našeho zraněného brankáře vystřídat a do branky šel stoper Pavel Rosický. A zanedlouho i on inkasoval, když se ho snažil přehodit Tomáš Udržal. Jeho střelu ještě dokázal vyškrábnout, ale z dorážky už neměl problém Roman Němec. Navíc musel po srážce s brankářem střídat Standa Harvalík. Necelou čtvrthodinu před koncem jsme se i my dočkali snížení, když se ve vápně dokázal uvolnit Martin Gron a s trochou štěstí překonal brankáře Brodu Holcmana. Poté ještě obě mužstva trefila břevno a tím zápas celkem bohatý na šance, které dokázal bohužel proměňovat pouze Brod skončil naší jednoznačnou porážkou.

Hodnocení vedoucího mužstva: Bylo jasné, že dneska to bude velmi těžký zápas a že hosté budou mít většinu času míč na svých kopačkách. Abychom jim mohli konkurovat, museli by hráči zápas odbojovat na hranici svých možností. Bohužel se to ve většině případů nepovedlo a na některých hráčích byl znát až příliš velký respekt. Těžko říct, jak by se zápas vyvíjel, kdybychom proměnili šanci v první minutě. Samozřejmě velmi byla znát absence Luboše Sobotky. Je třeba na nepovedený zápas co nejdřív zapomenout a dát se dohromady před dalším velmi těžkým zápasem, který nás čeká příští neděli v dalekých Hněvkovicích.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář