Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas s Dolním Městem rozhodla naše chyba

26. 10. 2019

K dalšímu utkání o 6 bodů jsme nastoupili opět bez dlouhodobě zraněných hráčů, ke kterým ještě přibyl Pavel Kocián, který si v Golčově Jeníkově natáhnul třísla. Hrálo se za krásného a teplého podzimního počasí.

Na začátku zápasu jsme měli více ze hry, snažili se hrát po zemi a měli i několik nadějných možností, ale nabídky centrů před bránu nikdo využít nedokázal. Největší šanci měl asi Martin Klimeš, který prošel po pravé straně, ale zakončoval už trochu z úhlu a jeho střelu vyrazil brankář. Do další šance se dral Jirka Štefáček, kterého chytnul za dres obránce hostů. Dle názoru některých lidí měla následovat červená karta, ale rozhodčí vytáhnul pouze žlutou, s tím, že neměl míč pod kontrolou.Bohužel s postupem času jsme místo kombinace přešli k nakopávání míče a to hostům vyhovovalo. Ve druhé části poločasu měli mírně navrch spíše oni a vypracovali si i jednu dobrou šanci, ale jejich hlavičku zlikvidoval Honza Šrámek. A tak se do kabin šlo za bezgólového stavu.

Ve druhém poločase jsme pokračovali v nepříliš povedeném výkonu směrem dopředu a do příležitostí se dostávali velmi sporadicky. A když už dostal míč na hranici ofsajdu Martin Pátek (pomezní ale nic nemával), zakončil velmi nepřesně. Naše obrana fungovala celkem spolehlivě a ani hosté se do velkých šancí nedostávali. Ve chvíli, kdy se zdálo, že nikdo nebude schopen dát gól, bohužel přišla chyba na levé straně naší zálohy a po rychlém protiútoku se ocitli 3 hráči Dolního Města na jednoho obránce a jejich hráč prudkou střelou prostřelil našeho brankáře. Zbytek zápasu už jsme dohrávali v křeči a hosté si cenný úspěch v pohodě pohlídali.

Hodnocení vedoucího mužstva: Velká škoda. I když máme mnoho hráčů ze základní sestavy zraněných, měli jsme to zvládnout lépe. Ani Dolní Město nehrálo nic extra a když už jsme nebyli schopni udělat nic dopředu, měli jsme si alespoň pohlídat bezgólovou remízu. I ta by pro nás za stávající situace měla svou cenu. Ale nedá se nic dělat, ani tak není situace úplně kritická. Příští týden zajíždíme na hřiště druhého týmu tabulky do Ledče nad Sázavou a tam můžeme jenom překvapit. Ale ani to není nemožné, viz. zápas v Dlouhé Vsi. Tak snad podáme lepší výkon než dnes a štěstí nám bude přát.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář