Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas proti Malči jsme vyhráli kontumačně

25. 5. 2013

V zápase, který se hrál za chladného počasí nám chybělo několik hráčů základní sestavy. Byli to : Roman Zeman, Lukáš Souček, Martin Klimeš, Vláďa Pleskač. Pouze na lavičce byl antibiotika beroucí Radek Klement. Proto musel nastoupit už jen příležitostně hrající veterán Petr Benc. A na lavičce kromě nemocného Klementa byl už pouze Petr Mazánek, který byl také dlouhodobě nemocen a první trénink po půl roce absolvoval v pátek a náhradní brankář Tomáš Mrtka.

V prvním poločase se hrál relativně vyrovnaný fotbal, ve kterém jsme si více šancí vytvořili my. Na rohový kop si pěkně naběhl Standa Harvalík, branku hostů ale překopl. Stejný hráč zanedlouho udělal minelu před naším vápnem a centrující hráč hostů trefil ruku našeho obránce. Hráč hostů Tomášek se z penalty nemýlil. Poté jsme měli více ze hry my, ale zároveň měli problém trefit branku hostů. A když už Jakub Benc hlavou bránu trefil a brankáře překonal, tak jeho pokus z brankové čáry vyhlavičkoval obránce hostů. Vyrovnání přinesla pěkná přihrávka Petra Bence na Martina Pátka a ten už do prázdné branky nezaváhal.

Bohužel nevím s jakými myšlenkami nastoupili hráči do druhého poločasu (asi si zřejmě mysleli, že nemohou prohrát), protože během několika minut spáchali 3 neuvěřitelné chyby a defakto bylo po zápase. První chybu vytvořil náš brankař, který neudržel nemastnou neslanou střelu a hráč hostů neměl problém dorazit míč do brány. Zanedlouho Mára Pleskač neudržel záložníka hostů a ten zvýšil na 1:3. A do třetice celá obrana fandila útočníkovi hostí Šimonovi - 1:4. I potom jsme se snažili tlačit a Roman Hospodka střelou pod břevno z hranice šestnáctky snížil. Bohužel náš další tlak byl celkem bezubý, i když pár šancí jsme si vytvořili. Zároveň se ale naši obránci netakticky  tlačili dopředu a uvolnili tím hostům cestu k brejkům, ze kterých jsme byli ještě dvakrát potrestáni. A trapný výkon završil Michal Pecha, který zcela zbytečně za rozhodnutého stavu sejmul hráče hostů (zřejmě z frustrace, ale v dalších 2 zápasech nám bude chybět) a po právu dostal červenou kartu.

 

Trenér Petr Veselka: "Já se musím za výkon celého týmu omluvit. Tohle nemělo s fotbalem nic společného. Nechytli jsme začátek druhého poločasu, a potom jsme už výkonostně neměli na to, abychom s výsledkem něco udělali. Nejlepší omluvenkou bude dobrá hra a vítězství v Libici, které by nás posunulo tam, kam chceme."

 

Náhledy fotografií ze složky Nezařazené

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fanda fotbalu

(Fanda, 26. 5. 2013 12:19)

hlavně jak hraci Ceske Bele rvali na protihrace "hrajete hovno" (to je desne sportovni) a za 3 minuty druheho polocasu dostali 3 goly :-D. Pak cumeli jak trubky, nejvic pravy obrance.

re: fanda fotbalu

(pravy obrance, 26. 5. 2013 22:35)

Jo mozna jsem to rikal,to priznavam a vim,ze jsem prestrelil a jak pises je to odemne nesportovi chovani,taky se vam za to chci omluvit. Pockej a vy jako kdyz mate na soupisce hrace,ktery min.tyden dostal cervenou a ted hral,to je jako co? A pak,kdyz skonci zapas,jeste v drezu zbabele odjede,tak kde to jsme?

Re: re: fanda fotbalu

(Fandík, 30. 5. 2013 12:36)

Že vám není hanba, vymodlit si takové tresty - za to co jste předvedli...

Re: Fandík

(Admin, 30. 5. 2013 16:11)

Hanba mi je za výkon, co jsme předvedli, to je fakt. Za tresty mi v žádném případě hanba není. Podvádět se nemá. A ta zbabělost, co předvedli kapitán a "černý" hráč, to se taky jen tak nevidí. Místo, aby chlapsky přiznali, že udělali chybu a omluvili se. Kdyby to udělali, tak bychom se taky snažili rozumně domluvit. My jsme nastoupili v základu s veteránem, který už téměř nehraje a na lavičce měli 2 nemocné hráče. A vy jste měli na lavičce 3 maníky. Pochopil bych, kdybyste hráče na "černo" nasadili, kdyby vás nebylo ani 11. Takhle to nechápu ani náhodou. Ten zápas byste vyhráli i bez toho "černocha". Ale jak jsem řekl, podvádě se nemá.

Re: Re: Fandík

(fc , 2. 6. 2013 11:26)

máme vás všichni rádi....

Re: Re: Fandík

(fanda malec, 3. 6. 2013 11:12)

Jo na stridacce sice byli tri lidi, ale myslim si, ze ten treti byl trener (dlouhodobe nemocny). Jinak v poli u nich hrali dva zraneni hraci, kteri se ani nemeli k utkani dostavit a nevedelo se, jak to s nimi bude. To si myslim, ze byl asi hlavni duvod toho problemu. Snad v Malci nejsou tak blbi, aby za optimalniho stavu tohle predvedli. Ale to jen tak na malou obhajobu, aby se taky porad vsude nepsalo jen o oslabene sestave Ceske Bele.

Re: Re: Fandík

(Chotěbořák, 9. 6. 2013 20:30)

Pokud se nepletu, není to až tak dávno, kdy za Vás hrál Plesky a to ještě neměl vyřízenou registraci z Chotěboře. Je teda možný, že se si to myslím špatně, ale jesti ne, tak s tim podváděním to od vás nezní zrovna nejlíp.