Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas jara ve Věžnici jsme po dobrém výkonu zvládli

5. 6. 2022
Fotbalisté České Bělé sehráli ve Věžnici nejhezčí zápas jarní části. Od prvních minut udávali tempo hry a byli si vědomi důležitosti zápasu. Do první velké šance se dostal Jakub Kasal, ale své sólo neproměnil. Následně se po rohovém kopu zahraný nakrátko dostal k míči Štefáček, který se teprve zastřeloval. Jeho chvíle přišli ve 23. a 43. minutě, kdy zakončoval pěkné akce do prázdné branky. V poslední čtvrthodině prvního poločasu předvedl dva skvělé zákroky hostující gólman Přibyl.
 
Po přestávce se znovu prosadil Štefáček, který uzavřel svůj hattrick. O dvě minuty později na druhé straně potrestal zaváhání hostů Ondřej Prokeš. Následně svůj tým opět podržel gólman Přibyl. V 73. minutě střílený centr Kociana tečoval do vlastní branky Jakub Smutný. V poslední minutě zápasu byl faulován ve vápně Jakub Kasal a Souček pokutový kop s přehledem proměnil.
 
Hodnocení trenéra: "Kluky musím pochválit za parádní zápas. Bylo na nich vidět velké odhodlání v důležitém zápase uspět. Mrzí mě další neproměněné velké šance. Těžké vyzdvihnout něčí výkon, protože skvěle zahrál celý tým, ale důležité zákroky předvedl Jarda Přibyl v brance a hattrick Štefáčka nám dal klid. Teď si chceme i s diváky užít poslední zápas a věřím, že klukům bude vytvořena taková atmosféra, kterou ještě nezažili," zhodnotil zápas Petr Veselka. 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář