Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Rozsochatce si vezeme cenné vítězství

K velikonočnímu utkání jsme nastoupili bez Vládi Pleskače, Lukáše Součka a Honzy Beránka. Hrálo se za krásného počasí na solidně připraveném hřišti. Přijelo nás povzbudit poměrně dost fanoušků z Bělé, tak jsme doufali, že je nezklameme.

Zpočátku se hrál vyrovnaný a bojovný fotbal, my jsme měli možná o trochu více ze hry, ale domácí zase hrozili brejkovými výpady. První naše velká šance přišla asi po dvaceti minutách, když se při souboji na hranici našeho vápna zranil Roman Hospodka, ale rozhodčí hru nepřerušil a po rychlém výpadu se na druhé straně hřiště ocitl sám před brankářem Martin Klimeš, ale jeho střelu brankář nohou vyrazil. Zraněný Roman Hospodka musel být vystřídán a nahradil ho Martin Kolář. Zanedlouho se dostal k nebezpečné hlavičce Tomáš Kohout, ale brankář Rozsochatce ho vychytal. Ve třetí velké šanci v prvním poločase se dostal opět stejný hráč, když po přihrávce Jakuba Kasala šel sám na bránu, ale i tentokrát uspěl domácí brankář. Domácí si v prvním poločase žádnou vyloženou šanci nevypracovali a tak se do kabiny šlo za bezbrankového stavu.

Po poločase domácí několik hráčů vystřídali a náš tlak začal narůstat. Proti byl ale brankář Rozsochatce, který předvedl několik parádních zákroků. Až v polovině druhého poločasu ho po akci po levé straně překonal Tomáš Kohout, když mu udělal kličku, při které si sice na míč sáhnul, ale ve skórování už mu zabránit nedokázal. A stejným způsobem ho o několik minut po akci tentokrát po pravé straně překonal Jirka Štefáček. Domácí poté hru otevřeli, ale to nám vyhovovalo a vypracovali jsme si několik dalších šancí, ale Luboš Sobotka krásnou střelou trefil břevno a Martin Pátek po rohu hlavičkou brankáře. Domácí mohli několik minut před koncem po přímém kopu korigovat, ale míč se pouze odrazil od břevna. Přesto se čestného gólu těsně před koncem dočkali, když nemastná neslaná střela zpoza vápna prošla pod tělem našeho brankáře do sítě. Ale to už moc neřešilo, protože po rozehrání rozhodčí zápas ukončil.

Hodnocení vedoucího družstva:  Velmi těžké utkání, ze kterého jsem měl obavy. Ale hráči se snažili a za předvedený výkon si vítězství zasloužili. Škoda jen zahozených šancí, mohlo být rozhodnuto podstatně dřív. A škoda zranění Romana Hospodky, slyšel jsem, že je to přední křížový vaz a to bude nadlouho. Ale nedá se nic dělat, snad už se brzo vrátí Lukáš Souček a nějak tu obranu dáme dohromady. Příští týden nás čeká domácí zápas s béčkem Habrů a ani to nebude snadný zápas. Tak snad bude tým pokračovat ve zodpovědných výkonech a uspěje i v tomto utkání.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář