Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Pohledu si vezeme bod za remízu

7. 6. 2014

V Pohledu se hrál zápas za velkého vedra a po sérii zranění jsme k němu nastoupili ve značně okleštěné sestavě. Od začátku se hrál docela vyrovnaný zápas a již po několika minutách jsme se dostali dovedení, když David Bříza dostal pěknou přihrávku na levé křídlo a jeho křižná střela se odrazila od tyče do brány. Ale zanedlouho bylo vyrovnáno, když se domácím povedla pěkná kombinace a Michal Horáček se z hranice šestnáctky trefil nechytatelně. Domácí se snažili útočit, ale trochu zapomínali na zadní vrátka, čehož zanedlouho využil po pasu Petr Benc a vrátil nám vedení. Ale opět to netrvalo dlouho a po nedůrazu ve středu hřiště se domácí dostali do brejku, který opět proměnil důrazný Michal Horáček. Do poločasu měli o něco více za hry domácí, ale větší šance jsme si vypracovali my, David Bříza z trestného kopu trefil břevno, a po dalším přímém kopu hlavička domácího obránce skočila na tyči vlastní branky.

Po poločase jsme si vytvořili my, ale hlavičku domácího hráče po našem centru směřující přesně pod břevno vlastní branky vyrazil pěkně domácí brankář. V další fázi měli více ze hry domácí a několikrát nás pořádně přitlačili před naší bránu a jenom díky štěstí a zákrokům Zdenka Rýdla jsme neinkasovali. Postupem času jsme hru vyrovnali a i my jsme mohli strhnout vítězství na naši stranu, ale pěknou střelu Luboše Sobotky opět zastavila tyč a David Břízu v úniku vychytal domácí brankář. A tak zápas skončil víceméně spravedlivou remízou. Za zmínku také stojí, že nedlouho před koncem se dostal na hřiště po téměř roční rekonvalescenci historicky nejlepší střelec našeho mužstva Lukáš Souček. Přejeme mu, ať koleno drží a ať zase najde svoji bývalou střeleckou formu. 

Trenér Martin Ptáčník: Dnes mohli diváci vidět na III. třídu poměrně kvalitní utkání, kterému i přes velké vedro nechybělo tempo a nasazení. Domácí byli o něco fotbalovější, ale my jsme si vytvořili více šancí, bohužel nám nepřálo štěstí, za poslední 4 zápasy jsme trefili snad 10x brankovou konstrukci. Bod z Pohledu je pro nás cenný a vzhledem k vývoji na hřišti určitě zasloužený. Teď už nás čekají pouze zápasy s prvním a druhým týmem tabulky, tak doufám, že ještě nějaké body přidáme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář