Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Malče jedeme s prázdnou, zápasu dominoval klaun v dresu rozhodčího

22. 8. 2015

K utkání na půdu nováčka z Malče jsme opět odjížděli v okleštěné sestavě, když na lavičce byl pouze veterán Petr Benc a i v základu byli 2 zranění hráči Luboš Sobotka (rameno) a Pavel Rosický (tříslo). Obzvláště na výkonu Luboše Sobotky bylo znát jak ho zranění limituje, obzvláště když na něj hrál domácí řezník Hruška. Je třeba dodat, kdyby zápas pískal jen zčásti normální rozhodčí, hráč domácích by nemohl dohrát ani první poločas.

Groteska začala už při vyplňování zápisu, kdy se ukázalo, že rozhodčí nezná své přihlašovací jméno (je to mailová adresa) a v křeči volal na všechny strany, aby ho zjistil. Protože pohříchu i informační systém FAČRu fungoval také nedobře, nepodařilo se vůbec elektronický zápis vyplnit a tak se šlo hrát o 15 minut déle bez zápisu.

V prvním poločase se hrál poměrně vyrovnaný zápas, domácí byli snaživí a důrazní (řekl bych, že někdy až moc), my jsme byli zase lepší v kombinaci. První gólovou situaci si připsali domácí, ale v velké šanci domácí hráč minul. Poté se postupně přestěhovala převaha na naše kopačky a vedle i k vedoucímu gólu. Luboš Sobotka napálili míč z přímého kopu doprostřed branky, brankář ho vyrazil jen před sebe a z dorážky se trefil Martin Pátek. Domácí se snažili vyrovnat, ale my jsme je do větších šancí nepustili. Až ke konci poločasu Maleč kopala přímák z pravé strany, domácí hráč hlavičkoval do břevna. Při této skrumáži zůstal ležet před brankou náš zraněný obránce. My jsme míč odkopli až k polovině, ale domácí ho rychle vrátili na vápno a jejich kapitán Koláček se trefil po zemi k tyči. Je třeba říct, že kdyby zápas pískal rozhodčí a ne hovado, tak už by dávno utkání přerušil.

Po poločase pokračoval také celkem vyrovnaný zápas a první příležitost si opět vypracovali domácí, ale střela těsně minula tyčku. Nám bohužel s přibývajícím časem docházely síly, přece jenom zranění hráči nemohli a jak jsem řekl, střídačka byla na rozdíl od domácích téměř prázdná. Domácí vstřelili vedoucí gól opět po standartní situaci, tentokrát po rohu. Naši hráči bohužel nedokázali uhlídat střídajícího Šimona a ten se trefil hlavou pod břevno. Poté jsme se my snažili z posledních sil něco s utkáním udělat. A vytvořili jsme si opravdu dobrou šanci, kdy Tomáš Polreich po skrumáži ve vápně trefil ze dvou metrů hlavu domácího brankáře (to nebyl reflexivní zákrok, prostě jí tam měl) a od ní se míč odrazil do břevna domácích.  Poté se zápas víceméně dohrával. My jsme přesto dokázali ještě v nastavení vstřelit vyrovnávací branku, když po rohu se ve skrumáži odrážel od několika hráčů, než ho náš hráč dokázal zavěsit pod břevno. Bohužel vemeno s píšťalkou ho pro faul na brankáře (který nemohl ve skrumáži vidět, i kdyby byl). A tak v zápase, který byl spíše remízový berou 3 body domácí.

Hodnocení vedoucího mužstva: Nerad hodnotím výkon rozhodčího, sám vím, že jeho úloha je fakt náročná. Ale v tomto případě i domácí, kterým pomohl, říkali, že ho budou na své domácí zápasy vetovat. Opravdu k jeho výkonu nemůžu dodat nic pozitivního, je fakt hlupák a fotbalu vůbec nerozumí. Jinak zápas jsme měli remízovat a hráči, kteří s námi nejeli, i když to slíbili mě fakt štvou. Je to frustrující vidět hrát zraněné hráče a nemoct je vystřídat. Příští týden hrajeme doma pouťový zápas se Sobiňovem a doufám, že hráči k tomu přistoupí zodpovědně a nenalejou se v pátek jako dobytci jako v loňském roce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Maleč

(Johnny - Admin, 26. 8. 2015 18:07)

Jsem rád, že brankář Malče je čestný chlap. A nakonec, já ani netvrdím, že tam faul nebyl. Já jenom tvrdím, že to v té skrumáži nemohl zvenku nikdo vidět. Mohl dostat ránu od domácího hráče i od našeho hráče (ale toho mohl na něj taky někdo z domácích natlačit). Prostě nepřehledná situace a pokud rozhodčí nic nevidí neměl by nic pískat. To klidně mohl písknout i penaltu pro nás, protože ta strkanice byla vzájemná. Ale on asi víc přál to vítězství domácím.

Zápas maleč

(Martin Fousek, 26. 8. 2015 14:40)

Rozhodčího netřeba komentovat Bohuněk je vůl a tak to zůtane...
Gol v poslední minutě byl jasnej....žádnej faul tak nebyl ani náhodou... :-)

Maleč

(Zbyněk Lukeš, 25. 8. 2015 20:02)

Ahoj do Bělé. Za sudího se omlouváme, ale to by snad měl svaz. Ten mu povolil pískat. Jinak já jsem proti vám chytal a můžu říct, že ten faul na mě jsem si do hvizdu ani neuvědomoval. Je fakt, že jsem tam dostal od někoho do hlavy, ale nakolik to bylo pískatelné a od koho ta rána byla, to opravdu nevím. Takže jestli to cítíte jako křivdu, tak sory, já byl rád, že jsem to po té ráně ustál do konce. Přeji vám hodně zdaru a fotbalu lepší sudí. Tohoto bych osobně nominoval jako klauna do cirkusu