Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Libice nad Doubravou si vezeme jasné vítězství

6. 4. 2019

I třetí utkání se hrálo za docela pěkného počasí a my jsme přijeli do Libice potvrdit roli favorita a napravit dojem z minulého zápasu v Jeříšně. I přesto, že tentokrát chyběli Jakub Kasal, Martin Pátek, Zdeněk Benc, Jirka Štefáček a Honza Beránek, nás bylo celkem dost a trenér trochu pozměnil sestavu.

Od úvodních minut jsme měli více ze hry a domácí se většinu času jen bránili. Za prvních 15 minut jsme si vytvořili několik šancí, jednou jsme trefili horní stranu břevna, domácí brankář si připsal několik dobrých zákroků a další nadějné situace jsme do finální fáze nedotáhli. Ale po 17. minutách dostal pěkný pas na levé křídlo Martin Klimeš, utekl domácí obraně a otevřel skóre. Poté se i domácí osmělili, první střelu Pavel Losenický neudržel, naštěstí dorážku pokryl. Poté i pěkně vyrazil střelu z přímého kopu. Do přestávky jsme vedení navýšili, když byl ve vápně faulován Martin Šumpich a penaltu spolehlivě proměnil Lukáš Souček. Bohužel chvíli před koncem poločasu schytal prudkou ránu míčem do obličeje a se zraněním oka byl nucen vystřídat.

I po poločase jsme pokračovali v aktivní hře, ale opět jsme šance zahazovali a i domácí brankář se několikrát blýsknul pěkným zákrokem. Až po 70 minutách navýšil naše vedení Marek Pleskač, který se trefil podél brankáře k tyči. O dvě minuty později zvýšil Martin Šumpich a poté domácí, kteří měli jen dva hráče na střídání už odpadli. A tak si první gól za náš klub připsal střídající Michal Semerád. A zanedlouho mohl dát i druhý, ale míč se jenom otřel o břevno. Poslední gól padl po pohledné akci, když po pravém křídla utekl střídající Vláďa Zadina a pěknou přihrávkou našel Marka Pleskače, který už dával do prázdné brány. Domácí si za druhý poločas kromě pár střel z dálky, se kterými si v pohodě poradil náš brankář žádnou tutovku nevytvořili. A tak jsme zápas dovedli k nejvyššímu vítězství v sezóně.

Hodnocení vedoucího družstva: Na první pohled jednoduché vítězství, ale těch šancí, do kterých nás domácí pustili bylo dost a zahodili jsme toho docela hodně. Takových zápasů moc nebude a za týden hrajeme s vedoucím Šlapanovem a tam by nás takové zahazování určitě mrzelo mnohem víc. Je potřeba odpočinout a pořádně se na tento zápas připravit, protože podle vývoje se zdá, že to bude jeden z nejdůležitějších zápasů sezóny a bylo by dobré ho zvládnout. Také doufám, že nás přijdou v hojném počtu podpořit diváci a že uvidí pěkný fotbal s dobrým koncem pro nás.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář