Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Leštiny jsme přivezli vysokou výhru

2. 9. 2017

K utkání na půdě Leštiny, kde se nám historicky moc nedaří a vyhráli jsme tam pouze v prvním utkání ( jinak samé porážky ), jsme odjeli ve kvalitní sestavě, ze základu chyběl pouze nemocný Martin Šumpich, z lavičky Tomáš Polreich a Petr Rakušan, kteří jsou na dovolené.

První poločas jsme hráli s kopce a rychle jsme si vytvořili převahu. Do první šance se dostal Jakub Tlustý, ale jeho střelu vyrazil brankář a ani Martin Pátek ji nedokázal dorazit do sítě. Po další pěkné akci a centru z levé strany promáchnul v dobré pozici David Šumpich. Ale po dvanácti minutách už udeřilo, když si Jakub Tlustý vychutnal kličkou i brankáře. A o čtvrt hodiny déle dostal pěknou přihrávku mezi obránce a dokázal prostřelit gólmana podruhé. Po půlhodině jsme ubrali a do šancí se dostávali i domácí. První jejich nebezpečná střela se odrazila od břevna branky. Ale zanedlouho naše obrana špatně pokryla domácího hráče a ten úplně sám před brankářem nezaváhal. Naštěstí za pár minut dostal pěknou přihrávku na pravou stranu rozběhnutý Martin Klimeš a prudkou střelou navýšil rozdíl opět na dvě branky.

Vstup do druhého poločasu se nám vůbec nevydařil a hned po minutě přihrával dozadu stoper Roman Hospodka a na jeho nepřesnou přihrávku si naběhl domácí hráč a vrátil Leštině naději. Ale ani tento moment nezměnil rozložení sil na hřišti a zanedlouho po centru z pravé strany uklidil míč pře Lubošem Sobotkou do vlastní brány hráč domácích. I nadále jsme měli výraznou převahu a několik dobrých šancí, třeba po rohovém kopu měl gól na hlavě Martin Pátek, ale bránu netrefil. Vedení navýšil až po sólu přes 2/3 hřiště stoper Lukáš Souček.  A minutu před koncem tečovanou střelou završil skóre Marek Pleskač. Domácí za druhý poločas moc šancí neměli a když už se k nějaké střele dostali, spolehlivě zakročil Pavel Losenický. A tak jsme si odvezli cenné a vysoké vítězství a vyhráli i třetí letošní venkovní zápas, což se nám ve třetí třídě ještě nepodařilo. 

Hodnocení vedoucího mužstva: ​Po minulé porážce jsem měl trochu strach, jestli to na hráčích nezanechá stopy a chytnou se zrovna na neoblíbeném hřišti. Ale musím říct, že dokázali navázat na výkony z úvodních zápasů a na jejich kombinace bylo místy radost koukat. Samozřejmě byly tam i hluché momenty, hlavně v druhé části prvního poločasu. A taky dost velké chyby obrany, po kterých padly oba domácí góly. Obzvláště situace před druhým gólem byla dost hloupá, to by se nám proti silnějšímu soupeři rozhodně nevyplatilo. Příští týden hostíme doma lídra tabulky z Ledče nad Sázavou, tak doufám, že v ofenzívě navážeme na dnešní výkon a v obraně si podobné chyby odpustíme. Jen v tomto případě můžeme mít proti silnému soupeři a nebojím se říct, že favoritovi celé soutěže naději na bodový zisk.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář