Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Kožlí se vracíme s prázdnou

22. 5. 2022

Fotbalisté České Bělé odjeli do Kožlí odčinit domácí porážku s Herálcem. Jenže od prvních minut tahali v zápase za kratší konec, za zmínku stojí pouze průnik a centr Klimeše, na který Štefáček ve skluzu nedosáhl a hlavička Jakuba Kasala, která šla těsně vedle. Na druhé straně se kupila chyba za chybou a domácí se tak dostali zásluhou Šťastného a Brzoně do poločasového vedení 2:0.

Po přestávce se obraz hry nezměnil, domácí měli hru pod kontrolou a v 65. minutě přidali zkoprnělým hostům třetí gól. V poslední minutě zápasu byl ve vápně faulován Klimeš a Souček se štěstím pokutový kop proměnil - 3:1.

Hodnocení trenéra: "Naposledy jsem takto špatně viděl kluky zahrát ve IV. třídě doma proti Malči. Bez bojovnosti, nasazení, vůli po vítězství, vyhrávaní osobních soubojů, získávaní odražených míčů nemůžeme nikdy pomýšlet na bodový zisk. Byl to propadák ve všech směrech. Přísnější měřítko snese pouze Klimeš. Věřím, že se kluci ze zápasu oklepou a proti Okrouhlici bude na hřišti tým s fotbalovou morálkou," zhodnotil zápas trenér Petr Veselka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář