Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. 6. 2024

Z Keřkova si vezeme vítězství

Jak už je na jaře skoro tradicí, sestavu jsme dávali dohromady až na poslední chvíli a naštěstí nám pomohlo i několik hráčů, kteří za A mužstvo normálně nehrají, za což jim patří dík.

I Keřkovu chybělo několik hráčů a možná i proto jsme byli od začátku lepším mužstvem. Ale většinou se hrálo jen mezi šestnáctkami a moc šancí ani na jedné straně nebylo. Po 25 minutách dostal na pravé straně dobrý míč Lukáš Chlubný a křižnou střelou se trefil přesně k tyči. Domácí vyrovnali střelou z přímého kopu, když střelu Pavla Čejky lehce tečoval náš obránce. Před poločasem mohli jít po závaru v našem vápně jít do vedení domácí, ale dvě jejich nebezpečné střely naši hráči stihli zblokovat.

I do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a po necelé čtvrthodině naši aktivitu zúročil Tomáš Kohout, který se po rohu Luboše Šantrůčka trefil hlavou. V dalším průběhu se domácí snažili vyrovnat, ale naše obrana i brankář fungovali spolehlivě a když už se domácí do nějaké pološance dostali, nebyli přesní. Rozhodnutí přišlo necelých 10 minut před koncem, když kousek za vápnem vystřelil do středu brány střídající Daniel Junger a jeho nemastná, neslaná střela prošla trestuhodně brankáři mezi nohama do sítě. Tato situace srazila Keřkov do kolen a ve zbytku utkání jsme vítězství bez větších problémů uhájili.

Hodnocení vedoucího mužstva: Dnešního vítězství si velice vážím, přece jenom zápasy s Keřkovem beru jako derby. A děkuji všem hráčům, že do toho dali srdce a až na menší výjimky dodržovali taktiku. Příští týden nás čeká poslední zápas sezóny v Kožlí, tak doufám, že se tam důstojně rozloučíme s nepříliš povedeným ročníkem a potom společně popijeme a v následné nepříliš dlouhé přestávce si vyčistíme hlavu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář