Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Hněvkovic si vezeme 1 bod

6. 4. 2014

Na nevelkém hřišti v Hněvkovicích se hrál bojovný a nepříliš pohledný fotbal se spoustou osobních soubojů. K plynulosti hry nepřispěl ani rozhodčí, který pískal téměř každý kontakt, v rámci objektivity je třeba dodat, že pískal stejně na obě strany. Ze začátku zápasu se moc šancí nerodilo, v poli měli opticky mírně navrch domácí. A i oni si vytvořili první náznaky šancí. Naší obraně dělal problémy zejména rychlý domácí kapitán Šťastný. V druhé části poločasu jsme si vytvořili i my dvě dobré šance, ale Marek Pleskač v první bránu přestřelil a jeho druhou střelu, která už tentokrát směřovala do brány, se štěstím vyrazil domácí brankář. Když se už zdálo, že se půjde do šaten za bezgólového stavu, se po naší ztrátě a zaváhání obránců dostal ke střele z hranice šestnáctky domácí kapitán. Náš brankář si sice na jeho střelu sáhnul, vytěsnit ji mimo bránu však bohužel nedokázal.

Ve druhém poločase pokračoval stejně nezáživný fotbal jako v prvním. Domácí mohli pojistit svůj náskok, jejich útočník se dokázal v šestnáctce pěkně prosadit, ale ve finální fázi naší bránu přestřelil. My jsme se snažili naši hru oživit střídáním, ale přes dobře organizovanou domácí obranu jsme se do šancí dostávali jen ztěžka. Jednu z mála šancí měl Luboš Sobotka, ale z hranice pokutového kopu bránu přestřelil. Deset minut před koncem se nám po rychlém rozehrání povedl brejk do ještě nezkonsolidované domácí obrany, Radek Klement přihrál míč střídajícímu Zvolánkovi, ten domácím utekl a střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci. V zbytku zápasu jsme si už další šanci nevytvořili a protože ani domácí nedokázali své dvě pološance využít, skončil zápas remízou, která byla relativně spravedlivá a my jsme získali důležitý bod, který se nám v konečném účtování může velmi hodit.

Hodnocení z pohledu domácích  http://www.tjhnevkovice.banda.cz/

Hodnocení trenéra Martina Ptáčníka: Utkání bylo bojovné, ale ne moc pohledné. Šancí moc nebylo, většinou se hrálo ve středu. V prvním poločase byly lepší domácí, ve druhém jsme s přibývajícím časem získávali převahu my a nakonec i spravedlivě vyrovnali. Chválím naše hráče za bojovnost, i když se jim nijak zvlášť nedařilo. Získaný bod má vzhledem k průběhu zápasu pro nás nemalou cenu. Doufám, že bodový zisk rozmnožíme i v příštím zápase se Sobíňovem, který na jaře oba zápasy vyhrál a rozhodně to bude těžký soupeř. Tak zvu diváky, aby nás přišli podpořit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář