Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Hněvkovic jsme se vrátili s prázdnou

13. 6. 2015

K utkání jsme odjeli poprvé za 10 let existence klubu autobusem a i když pár hráčů chybělo, myslím, že sestava byla dostatečně silná.

Zápas pro nás nezačal příliš šťastně, když po našem nedůrazu na hranici šestnáctky jsme nebyli schopni míč odkopnout a ten se dostal k domácímu hráči a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Poté se hra vyrovnala a i my jsme se začali dostávat do šancí. První velkou šanci Zvolánka domácí brankář zneškodnil. Ale další situace už ke gólu vedla, když Radek Klement trefil břevno, od něho se míč dostal k Vláďovi Pleskačovi a ten se trefil přesně do horního růžku. I nadále jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem a další svoji velkou šanci neproměnil Jirka Zvolánek. Druhou část prvního poločasu ovlivnily dva faktory, bouře s prudkým deštěm, který občas přešel i v kroupy a rozhodčí ze sousedního Kožlí (!! bravo komise rozhodčích !!!), který byl 12. hráčem domácích. Ti se do vedení dostali po sporné situaci, když se jejich hráč trefil hlavou přesně k tyči. Náš pomezním signalizoval ofsajd ( a i po zápase tvrdil, že tam 2 domácí byli, já jsem to z pozice na střídačce vidět nemohl), rozhodčí však na to ohled nebral.

Po přestávce jsme začali stejně špatně jako v prvním poločase. první domácí akce po levé straně zakončená centrem do vápna skončila v naší bráně. Poté se opět hrál poměrně vyrovnaný zápas s podobným množstvím šancí (i když domácí jich asi měli o něco více), bohužel další gól jsme nevstřelili, i když nadějné situace tam byly a Lukáš Béna trefil tyč domácí brány. A tak domácí uzavřeli skóre na 4:1, když náš brankář neudržel mokrý míč.

Rád bych ještě k výkonu rozhodčího poznamenal, že kromě gólu na konci prvního poločasu, který nechci osobně hodnotit. obrátil ještě mnoho situací proti nám a vrcholem bylo, když domácí brankář ve druhém poločase hrál rukou kus za hranicí velkého vápna a rozhodčí dělal, že to nevidí.   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář