Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Havlíčkovy Borové si vezeme vysokou porážku

25. 4. 2015

K utkání jsme odjeli v oslabené sestavě, kromě dlouhodobě zraněných Lukáše Součka a Martina Šumpicha tentokrát chyběli i Jirka Zvolánek a Vláďa Pleskač.

Úvod utkání ovlivnil laciný gól domácích, když centr náš brankář vyrazil do jejich hráče a od něho se odrazil do brány. Toho domácí využili a ze své obrany vyráželi do nebezpečných brejků. My jsme se proti jejich pozorné obraně těžko prosazovali a když tak nejvíce ze standartních situací. V největší naší šanci měl gól na hlavě Martin Ondráček, bránu bohužel minul. To domácí si z brejků vytvořili 2-3 dobré šance, ale gól také nedali a když už se trefili ,tak naštěstí z ofsajdu.

Po přestávce domácí svůj náskok navýšili, když se z přísně nařízené penalty (situaci jsem neviděl, tak to nebudu hodnotit) trefil Antl. My jsme se snažili útočit, bohužel jsme opět byli jaloví. A v obraně se nám otvírala okna a jedno z nich využil Petr Rakušan.  A zanedlouho jsme na hranici šestnáctky nebyli schopni zastavit Antla a ten navýšil na 4:0. Poté už domácí zvolnili a my jsme se dočkali prvního jarního gólu, když se po hezké kombinaci trefil Marek Pleskač, Potom pěknou střelou z dálky navýšil náskok a završil hattrick Antl. Na konci zápasu jsme si ještě vytvořili několik pěkných šancí, ale ani Standa Harvalík (2x), Marek Pleskač a Lukáš Béna gól nedali a dokumentovali tím naší jarní střeleckou mizérii.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář