Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Habrů si vezeme další venkovní vítězství

15. 4. 2018

K utkání, které se hrálo v neoblíbeném nedělním dopoledni jsme odjeli v nepříliš hojném počtu, na střídačce byl pouze brankář Jarda Přibyl a se zpožděním dorazil David Šimek. 

V prvním poločase měli mírně navrch domácí a vytvořili si poměrně dost dobrých šancí. Ale jako první jsme zahrozili my, když na dobře kopnutý přímák Lukáše Součka z levé strany si naběhl Petr Machek, ale z bezprostřední blízkosti dával těsně vedle. Poté přišly velké chvíle domácích hráčů, ale ve dvou superšancích, když šli sami na bránu, nás skvěle podržel Pavel Losenický. A při třetí šanci mu pomohla dobře postavená pravá tyč. My jsme kontrovali střelami Lukáše Součka a Martina Šumpicha, ale ty tolik  nebezpečné nebyly. Nedlouho před přestávkou po špatném vyběhnutí našeho brankáře měli opět velkou šanci domácím, ale zase z toho byla jenom pravá tyč. A klasicky platilo nedáš dostaneš, když krásně vysunul Honza Beránek Petra Machku a ten se z hranice vápna krásně trefil od břevna do brány.

Po přestávce se domácí snažili o vyrovnání a měli územní převahu. Ale za celý druhý poločas je už v této fázi dobře pracující naše obrana pustila pouze do jedné velké šance, ale v té domácí kapitán naší bránu těsně minul. My jsme naopak vyráželi do rychlých protiútoků a podařilo se nám několik pěkných kombinací, ale hráči to dost často až přeháněli a ideální chvíli pro střelu několikrát prováhali. Čtvrt hodiny před koncem se nám povedla další utěšená akce a střelou zblízka naše vítězství potvrdil Marek Pleskač. Poté se sice domácí snažili ještě se zápasem něco udělat, ale naši hráči hráli obětavě a ani Habry se ani z několika skrumáží a standartních situací prosadit nedokázali. Svojí frustraci si vybili na konci, když po faulu našeho hráče jejich kapitán sprostě urazil rozhodčího a když mu chtěl dát červenou kartu, tak mu ji vytrhnul a zahodil. A tak vyrovnaný zápas skončil naším vítězstvím, kterým jsme Habrům oplatili pouťovou porážku.

Hodnocení vedoucího mužstva​: Z dnešního zápasu mám podstatně lepší pocit než minule, dneska hráči mnohem víc hráli než kecali. Myslím, že zápas měl dobrou úroveň a nám tentokrát víc přálo štěstí (ale to zase přálo Habrům v podzimním utkání), jen bylo možná až zbytečně moc tvrdých zákroků a simulování. Jenom je škoda, že nás bylo tak málo a když se na konci zranil Martin Šumpich, tak ho neměl kdo nahradit. Příští týden hostíme doma poslední Leštinu B a to zase bude úplně jiný zápas a my nutně potřebujeme zabrat i doma a přivezené tři body potvrdit. Letos se nám venku nebývale daří a z 10 zápasů jsme přivezli 22 bodů. Bohužel doma je to horší a pokud chceme atakovat horní příčky, tak musíme umět zvládat i domácí zápasy. Tak doufám, že za týden nás bude víc a tři body zůstanou doma. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář