Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Habrů se vracíme s prázdnou

29. 9. 2019

Do Habrů jsme odjeli bez Pavla Kociána, Jakuba Kasala, nehrál ani distancovaný Zdeněk Pleva. Domácí tým hrající o čelo tabulky byl v tomto utkání jednoznačným favoritem.

A zápas pro nás nezačal vůbec šťastně, když jsme po rohovém kopu odvrátili míč za vápno, ale tam jsme dali hodně prostoru hráči z druhé vlny a ten se trefil přesně k tyči. Zanedlouho bylo vyrovnáno, když souboj vyhrál Radek Klement, dal míč na pravé křídlo Martinovi Klimešovi a po jeho centru dal velmi jednoduchý gól do prázdné brány Martin Šumpich. Domácí měli nadále více ze hry, ale částečně dopláceli na nepřesnost a i Pavel Losenický v bráně nás několikrát podržel. My jsme spoléhali na rychlé brejky a po jednom z nich se dostal sám před bránu Radek Klement. Domácí pomezní mával ofsajd, který nebyl, ale hlavní rozhodčí správně hru pustil. Ale náš útočník zbytečně dlouho váhal se střelou a pak zblízka už brankáře prostřelit nedokázal. V polovině poločasu po naší špatné rozehrávce kousek před půlkou se domácí zmocnili míče a uvolnili neobsazeného hráče na pravé straně a ten už se nemýlil. Před přestávkou se nám podařila docela solidní akce, na jejímž konci stál Standa Harvalík, ale bohužel bránu netrefil.

Druhý poločas jsme zahájili stejné špatně jako první a po dvou individuálních chybách našich hráčů přišel domácí hráč k lacinému gólu, když zůstal zcela volný na malém vápně a prostřelil našeho brankáře. Tato situace nás docela srazila a vzhledem k tomu, že s postupem času hráčům docházely síly, tak jsme si ve druhém poločase už žádné větší šance na korekci výsledku nevytvořili. Naopak domácí se po dvougólovém vedení uklidnili a ještě měli několik dobrých šancí na zvýraznění náskoku. To se jim ale delší čas nevedlo, díky našemu brankáři a jejich nepřesnosti. Až 10 minut před koncem se domácí hráč prosadil z levé strany a uzavřel gólový účet zápasu.

Hodnocení vedoucího zápasu: Od tohoto zápasu jsem žádný bodový zisk neočekával. Na druhou stranu vzhledem ke všem okolnostem to možná zas až tak nemožné nebylo. To bychom ale nesměli udělat tolik individuálních chyb, ty nás hrozně srážejí dolů. Příští týden opět hrajeme venku, tentokrát v Dlouhé Vsi a ten zápas bude stejně těžký. Je třeba zvednout hlavu a poučit se z chyb, pokud to dokážeme, není nic nemožné. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář