Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Golčova Jeníkova jsme si odvezli další vítězství

20. 10. 2019

K důležitému zápasu do Golčova Jeníkova jsme odjeli bez zraněných hráčů Luboše Sobotky, Jakuba Kasala, Romana Hospodky, Radka Klementa a Tomáše Kohouta, nebyl ani Vojta Dospěl. Naopak oproti minulému zápasu tentokrát byli Pavel Kocián, Marek Pleskač a po dlouhé době i Petr Machek. Po obědě se rozpustila nízká oblačnost a podzimní počasí ukázalo svojí vlídnější tvář.

Od začátku zápasu jsme působili živějším dojmem než domácí a po 10 minutách jsme šli do vedení, když odvrácený míč zachytil kousek za vápnem Martin Šumpich a trefil se přesně k tyči. I nadále jsme byli lepší a domácí do větších šancí nepouštěli a po 25 minutách jsme náskok navýšili, když Standa Harvalík dal míč do uličky Jirkovi Štefáčkovi a ten křížnou střelou k tyči překonal domácího brankáře. Poté jsme trochu ubrali a i domácí si vypracovali pár nadějných situací, z nichž nejvíce nebezpečný byl trestný kop Jakuba Hortenského, který náš brankář perfektně vyrazil. Domácí se do přestávky dočkali snížení, když Pavel Kocián fauloval na polovině hřiště, přitom dopadl na záda a zůstal tam ležet. Bez ohledu na to domácí rychle přímý kop rozehráli a volného domácího hráče byl nucen faulovat náš brankář. Pokutový kop Jakub Hortenský s přehledem proměnil.

Po přestávce se obraz hry moc nezměnil. Možná zlomový moment nastal tak asi zhruba po hodině hry, když po velké chybě naší obrany běželi na brankáře tři domácí hráči, ale hráč Golčova Jeníkova si místo přihrávky chtěl dát gól sám a Honza Šrámek ho vychytal. Chvíli potom se nezaviněně zranil nejlepší domácí hráč Hortenský a od té chvíli jsme měli jednoznačně ze hry více my. Ale opět se nám dařilo docela šance zahazovat. Bylo jich poměrně dost, jen co si pamatuji, tak Jirka Štefáček, Zdeněk Pleva, Marek Pleskač a David Šumpich. Tři minuty před koncem se už na to zřejmě nemohl dívat předstoper Martin Kolář a důrazně zblízka prostřelil domácího brankáře a vstřelil první gól v našem dresu a definitivně rozhodl o našem vítězství. Poté již jsme si důležité 3 body v pohodě pohlídali.

Hodnocení vedoucího mužstva: Super, další velmi důležité vítězství po kterém se nám už dýchá mnohem lépe než před třemi koly. A na rozdíl od minulého zápasu jsme tentokrát byli jednoznačně lepší. Příští týden nás čeká domácí zápas s Dolním Městem a to je třetí zápas po sobě, kdy hrajeme o 6 bodů. Tak doufám, že podáme stejně kvalitní výkon jako dnes ( a třeba i lepší) a připíšeme si vítězství. To už by byl solidní podzimní počin a dobrý základ pro jaro. Zároveň bych rád pozval příznivce, aby nás přišli v tomto velmi důležitém utkání podpořit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář