Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Dlouhé Vsi si vezeme třetí porážku v řadě

K zápasu na hřišti vedoucího týmu jsme nastoupili bez obou útočníků základní sestavy a tak musel trenér sestavu přeskupit  a tak jsme nastoupili s 5 záložníky a na hrotu byl osamocený stoper Lukáš Souček. Na druhou stranu ani domácí nenastoupili v nejsilnější sestavě. Hrálo se za krásného počasí babího léta na "travnatém" hřišti, kde ale nad trávou silně převažovalo nějaké lupení.

Začátek zápasu nám vůbec nevyšel a domácí na nás vlétli a už po minutě trefili tyč naší brány. Ani toto varování nám nestačilo a za další minutu se Dlouhé Vsi podařila další akce a teď už se jejich hráč trefil přesně k tyči. Poté se hra celkem vyrovnala, my jsme se snažili domácí aktivně napadat, oni zase spíše spoléhali na průnikové přihrávky za obranu a několikrát jim scházel jen kousek, aby jim to vyšlo. A jedna jejich akce skončila těsně vedle brány. I my jsme měli pár solidních akcí, ale Jakub Kasal dával těsně vedle. Po půlhodině, když na polovině domácích ležel náš hráč a my jsme mysleli, že soupeř míč sportovně zakopne do autu, tak domácí dali fair play tak trochu na frak a jejich dva hráči dávali v podstatě do prázdné branky. Ještě do poločasu jsme mohli vyrovnat, ale hlavičku Lukáše Součka zastavilo břevno.

Po poločase jsme nastoupili se snahou vyrovnat a dá se říct, že většinu druhého poločasu jsme měli více ze hry. Ale ani po velkých zmatcích před domácím brankářem jsme nedokázali míč do brány dopravit. Ale po hodině jsme se dočkali snížení, když po standartní situaci sice hlavičku brankář Dlouhé Vsi vyrazil, ale na dorážku Jakuba Kasala už nestačil. I nadále jsme se snažili tlačit, ale  domácí, kteří spoléhali na rychlé protiútoky měli dvě dobré šance, ale bránu netrefili. Rozhodnutí přišlo 7 minut před koncem, když po faulu těsně před vápnem se z přímáku nechytatelně trefil domácí  Freudenreich. A po naší chybě ještě domácí přidali další branku, kterou uzavřeli účet utkání.

Hodnocení vedoucího mužstva: Zase utkání, které se mi vůbec snadno nehodnotí. Ono se nedá říct, že by úplně všechno bylo špatně, ale zatím nám to je celkem k ničemu. Ráz utkání určil úvod, který jsme vůbec nezvládli. A to je při naší střelecké produktivitě velký problém. Potom to sice bylo už lepší, ale zase další chyba, když hráči spoléhají, že soupeři mají charakter a přestanou hrát, i když rozhodčí nepíská. Druhý poločas až na posledních 10 minut byl celkem slušný, ale 1 gól je prostě hrozně málo. Nedá se nic dělat, jdeme dál a za týden nás čeká další těžký zápas doma s Herálcem. Tak hlavu nahoru a hráči musí nechat na hřišti srdce, aby to zlomili.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář