Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Antonínova Dolu si vezeme první bod

21. 8. 2022

Ke třetímu utkání odjížděli fotbalisté České Bělé na půdu Antonínova Dolu. V prvním poločase byli hosté zakřiknutí a pomalu celý poločas se zarputile bránili. Přesto se ve 14. minutě po trestném kopu do vápna na zadní tyč prosadil Zdarsa – 1:0. Na druhé straně odpověděl únikem Štefáček, toho vychytal Šimek a Souček, ten po trestném kopu trefil hlavou břevno. Na druhé straně pěkná střela Tichánka trefila spojnici břevna a tyče naší brány. Minutu před poločasem hosté už poněkolikáté faulovali, tentokrát blízko pokutového území. K trestnému kopu se postavil matador Tichánek, který nedal Šrámkovi šanci – 2:0.

Do druhého poločasu nastoupila Česká Bělá, jak vyměněna. Najednou jí bylo plné hřiště a bylo otázkou času, kdy se gólově prosadí. V 68. minutě putoval míč po ose Souček – M. Kasal – T. Kohout a posledně jmenovaný pohlednou akcí snížil – 2:1. Potom se vyznamenal Šrámek po hlavičce domácího hráče. Ani Šimek se nenechal zahanbit, když zázračně vytáhl trestný kop Štefáčka a pokus Pleskače. Zaslouženého vyrovnání se hosté dočkali pět minut před koncem, kdy Štefáček zakroutil rohový kop na hlavu střídajícího Kociána – 2:2.

 

Trenér Petr Veselka: Prohospodařili jsme zbytečně první poločas. Hráli jsme bojácně, alibisticky, nikdo nechtěl nic vymýšlet. Do toho jsme vyprodukovali hodně faulů a domácí nás za to potrestali. Druhý poločas byl z naší strany diametrálně odlišný, najednou nás bylo plné hřiště. Škoda, že se nám zápas nepovedl otočit, šance na to byly. Vzhledem k průběhu utkání musíme bod brát.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář