Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítěznou sérii jsme natáhli i v Nové Vsi u Světlé

12. 9. 2021

K utkání v Nové Vsi jsme nastoupili bez Luboše Sobotky a Martina Šumpicha. Domácí na tom ale evidentně byli ještě hůře, protože poměrně dost hráčů chybělo kvůli zraněním, jiní nastoupili i s nedoléčeným zraněním a obávaný kanonýr Závorka musel do branky.

Už od začátku jsme se chopili taktovky utkání a po pěkné kombinaci po levé straně nás dostal do vedení Jirka Štefáček. A zanedlouho potáhl míč po pravé straně Matěj Kasal a našel před bránou svého bratra Jakuba, který už to měl celkem snadné. Rychlé vedení nás docela ukolébalo a i domácí si vytvořili dobré šance a po špatně zahraném ofsajd systému běžel na naší bránu osamocený útočník, ale bránu netrefil. A další velkou šanci chytil Honza Šrámek. Potom jsme opět přidali a třetí uklidňující gól přidal ze skrumáže na malém vápně opět Jakub Kasal. Do přestávky se už nic dalšího nestalo a tak jsme do kabin šli za pohodového vedení o 3 góly.

Ve druhém poločase už jsme domácí do žádné větší šance nepustili a když vstřelil svůj druhý gól v zápase Jirka Štefáček, mohli jsme pustit do hry postupně všechny hráče z lavičky. Ve zbytku utkání už jsme spíše předváděli festival zahozených šancí, kdy jsme klidně mohli naše vedení zdvojnásobit, ale hodně toho vychytal domácí brankář, nebo jsme netrefili prázdnou bránu a když už jsme brankáře překonali, tak mu pomohlo břevno nebo byl máván ofsajd. Naštěstí nás to už za tohoto stavu nemuselo až tolik mrzet a přesto jsme si připsali nejvyšší výhru nad tímto soupeřem v historii vzájemných utkání.  

 

Hodnocení vedoucího mužstva: Podíval jsem se do historie na zápasy s tímto soupeřem a zjistil jsem, že do tohoto utkání jsme se střetli 12x a z těchto utkání máme negativní bilanci 3 vítězství,  2 remízy  a  7 porážek  při skóre 17:28. Tak v tomto utkání jsme to vylepšili. Jinak to až na pár hluchých míst a dost zahozených šancí byl povedený zápas a v podstatě všechny je třeba za jejich výkon pochválit. Tímto zápasem jsme uzavřeli desítku vítězství v soutěžních utkáních v řadě. V příštím týdnu hostíme Dolní Město a to teď má velmi dobrou formu, když po úvodních dvou porážkách ve čtyřech následujících utkáních vyhrálo. Tak snad navážeme na dosavadní povedené výkony a body zůstanou doma.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář