Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velikonoční nadílka v Herálci

20. 4. 2014

Na neoblíbenou šikmou plochu do Herálce jsme odjížděli téměř v nejsilnější sestavě. Domácí tým, který se držel na posledním místě s pouhými dvěma remízami však také nastoupil v silné sestavě. První poločas jsme hráli z kopce a ač bývá zvykem, že mužstvo hrající z kopce má převahu, tentokrát to neplatilo. Už od začátku nás domácí přehrávali pohybem i důrazem. Ale vzhledem k tomu, že ve finální fázi nebyli přesní, šli jsme do vedení my. Po akci z levé strany a přihrávce Radka Klementa se trefil přesně k tyči David Bříza. A zanedlouho bylo ještě veseleji, když po centru Petra Bence z pravé strany se před bránou trefil nechytatelně opět důrazný David Bříza. Ale další šance nepřicházely. Když už se zdálo, že vedení udržíme do přestávky, využil nedůslednosti naší obrany Bína a po sóle přesnou střelou snížil.

To se bohužel ukázalo jako jeden z rozhodujících momentů, protože to domácím dodalo chuť a sílu a po přestávce rozpoutali z kopce peklo. Již zanedlouho po sérii chyb obránců a brankáře zahrál v šestnáctce rukou Martin Klimeš (opravdu nevím, já jsem ji neviděl a stařec rozhodčí, pískající z kruhu byl ještě podstatně dál). Nicméně penalta byla a Tecl ji v pohodě proměnil. Od té doby se náš výkon proměnil víceméně v křeč a všichni hráči kupili chybu na chybu. A tak víceméně darovali domácím snadné vítězství, první v sezóně. Mimochodem za druhý poločas jsme si nevypracovali kloudnou gólovou šanci. Tak nelze než domácím pogratulovat k premiérovému vítězství, které si za svůj výkon a nasazení určitě zasloužili. jen mě štve, že jsme jim to hodně usnadnili.

Trenér Martin Ptáčník: K dnešnímu výkonu se nemíním ani vyjadřovat. Hráči mě zklamali svým přístupem a z většina i nasazením. Takhle se III. třída hrát nedá. Všichni se nad sebou musí zamyslet, protože za týden nás čeká Nová Ves a s tímhle výkonem bychom se proti ní nechytali.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář