Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ve Věžnici jsme vyrovnali v poslední minutě

30. 9. 2017

Do Věžnice jsme odjeli v o něco lepší sestavě než byla v minulém zápase, přesto stále chyběli Standa Harvalík, Roman Hospodka, David Šumpich, Petr Rakušan a tentokrát i Jirka Štefáček a Zdeněk Benc. Hrálo se za hezkého počasí babího léta a oproti minulým zápasům i na lepším terénu.

První poločas jsme hráli do kopce a určitě jsme byli produktivnější a měli více střel na bránu. Ale bohužel zároveň jsme dělali i velké chyby a ty domácí nekompromisně trestali. A hned první z nich po nedůrazu několika hráčů i brankáře v našem pokutovém území vedla k jejich snadnému gólu. A za dvě minuty bylo ještě hůř, když snadný míč vypadl Pavlu Losenickému z rukou přímo před nohy domácího hráče a ten už to měl snadné. Poté jsme si i my vytvořili několik dobrých šancí, ale Petr Benc nedokázal ani vystřelit a v dobré pozici pálící Martin Pátek trefil pouze rameno brankáře Věžnice. Ani několik našich standartek k ohrožení brány nevedlo a tak jsme do šaten odcházeli za stavu 0 : 2.

Do druhého poločasu jsme vstoupili mnohem aktivněji a zanedlouho Lukáš Souček z přímého kopu trefil pravou tyč domácí branky. Po 5 minutách jsme kopali rohový kop a míč odražený od břevna vrátil do brány Martin Gron a vykřesal naše naděje. V této pasáži jsme byli výrazně lepší  a v rychlém sledu měl tři gólové šance Jakub Tlustý. Ale ani klička brankáři ani dvě střely z dobrých pozic do brány nemířily. Další náš gól vstřelil po chaosu v brankovišti Věžnice Martin Pátek, ale ten pro údajný ofsajd nebyl uznán.S postupem času se náš tlak otupil a i domácí se dostali k několika brejkům a při jednom z nich nás podržel Pavel Losenický. Když už se zdálo, že domácí vítězství i díky kouskování a mnoha střídáním udrží, propadl dlouhý aut Lukáše Součka přes pokutové území až k Martinovi Pátkovi, ten si míč potáhl a střelou k tyči rozhodl o dělbě bodů.

Hodnocení vedoucího mužstva: ​Jak už to při remíze bývá, mám z dnešního utkání smíšené pocity. Vzhledem k vývoji a k tomu, že jsme vyrovnávali až v nastavení, tak samozřejmě bod nemůžu nebrat. Ale pokud si odmyslím ty dvě hrubky, tak jsme byli po většinu zápasu lepší a měli i více střel a šancí. Ty chyby mě fakt mrzí, pokud se jich v dalších zápasech nevyvarujeme, tak to pro nás bude opravdu těžké. Příští týden jedeme do Lípy, tam se nám nikdy dobře nehrálo, tak doufám, že se nám podaří odjet ještě v lepší sestavě a že podáme lepší výkon a neuděláme hloupé a zbytečné chyby. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář