Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ve Vepřové jsme uhráli remízu

23. 6. 2013

Do utkání jsme nastoupili v oslabené sestavě. Zpočátku měli domácí více ze hry a výsledkem byla branka v naší síti, když po našem nedůrazném odkopu se uprostřed pokutového území zmocnil míče hráč domácích a střelou k tyči nedal našemu brankáři šanci. Zanedlouho bylo vyrovnáno, když lehký centr z levé strany nezachytil domácí brankář a Martin Pátek se před prázdnou bránou nemýlil. Vyrovnaný fotbal pokračoval i nadále, bohužel v naší největší šanci po pěkné kombinaci netrefil domácí bránu Marek Pleskač.

Po přestávce jsme zpočátku měli více ze hry my, ale do vedení šli domácí po rohovém kopu a jasném faulu na našeho brankáře (rozhodčí to zřejmě ze středového kruhu neviděl). Poté jsme se snažili vyrovnat, dvě naše střely domácí brankář vyrazil, ale na potřetí Radek Klement z levé strany pěkně trefil horní růžek domácí branky. Ve zbytku zápasu se střídaly šance na obou stranách. Větší šance měli domácí ale ve třech případech perfektně zakročil náhradní brankář Tomáš Mrtka a tak zápas skončil zaslouženou remízou. 

Petr Veselka - trenér: "Do zápasu nastoupili hráči, kteří nebyli v sezoně tolik vytíženi. Odehráli jsme vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách, a proto si myslím, že dělba bodů je spravedlivá. Našim nejlepším hráčem byl hlavně ve druhém poločase gólman Tomáš Mrtka, který chytil tři jasné gólovky V pátek sehrajeme poslední zápas sezony v Dlouhé Vsi a potom budou mít hráči volno do 16. července."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář