Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ve Šmolovech jsme po bezkrevném výkonu vysoko prohráli

27. 9. 2014

Na půdu vedoucího týmu jsme rozhodně nepřijeli jako favorit, přesto jsme mysleli, že při dobrém výkonu a nezbytné troše štěstí bychom mohli domácí potrápit. Bohužel už úvod zápasu, který jsme začali hrou "z kopce" nás uvedl do reality. Většina hráčů zapomněla důraz, nasazení a pohyb v kabině a spoléhali na zbytek, co s tím udělá. Proto jsme si za celý poločas nevytvořili žádnou větší šanci, za zmínku stojí snad jen střela Luboše Sobotky nad bránu a nadějný přímý kop, ze kterého Roman Zeman trefil pouze zeď. Zato domácí si vytvořili několik velkých šancí a po dobrém náběhu domácí útočník sám před naším brankářem nezaváhal a otevřel skóre. Zanedlouho z podobné situaci Šmolovy naštěstí trefily pouze tyč. I přes jejich tlak se už skóre do poločasu nezměnilo.

Po přestávce hráli domácí z kopce a jejich nápor pokračoval. A po rohovém kopu jejich nepokrytý hráč zvýšil skóre. My jsme se také málem dostali do velké šance, ale sólo Lukáše Součka zastavil "charakterní" domácí pomezní jakožto ofsajd. I domácí hráči, kteří se rozcvičovali za lajnou se tomu smáli. A domácí opět zvýšili vedení, když jim rozhodčí připískl penaltu, která nebyla (v rámci objektivity je třeba říct, že jim potom naopak nepískl penaltu, která byla). A nejlepší střelec Šmolov se samozřejmě nemínil. Naši hru potom trošku rozhýbalo střídání, ale přesto jsme si až do konce zápasu žádnou stoprocentní šanci nevytvořili. A po srážce našich stoperů domácí záložník završil skóre na konečnou hodnotu 4 : 0. 

Hodnocení vedoucího mužstva:  Ze všech hráčů mě dnes nezklamali pouze Luboš Sobotka, Jirka Zvolánek, Standa Harvalík a brankář Jarda Holcman, který i přes 4 inkasované góly spoustu dalších šancí vychytal. A snad ještě Martin Šumpich, který po střídání naši hru alespoň trochu oživil. Jinak to bylo fotbalové baroko bez pohybu a bojovnosti. To na týmy úrovně Šmolov nemůže stačit ani náhodou. Doufám, že se hráči poučí a k zápasu se Sobíňovem přistoupí úplně jinak, protože tento výkon by nestačil ani na ně. A doufám, že už konečně vyhrajeme i na domácím hřišti, letošní bilance je opravdu špatná. Myslím, že hráči svoji kvalitu mají, ale jenom tou soupeře neporazí, musí být ochotni pro to něco udělat a naběhat. Tak uvidíme.....

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář