Jdi na obsah Jdi na menu
 


V utkání se Sobíňovem jsme vstřelili všech šest branek

12. 4. 2014

Zápas se Sobíňovem byl zpočátku vyrovnaný. Jako první jsme zahrozili my, střelu Davida Břízy z hranice šestnáctky v 15. minutě brankář vyrazil. I soupeř si vytvořil dobrou šanci, ale v 18. minutě z brejku jejich hráč naši branku přestřelil. Ve 25. minutě se k odraženému míči dostal Luboš Sobotka, ale střílel také nad bránu. Změnu skóre přinesla 26. minuta, kdy po několika chybách tečoval střelu hostí David Šumpich do protipohybu našeho brankáře. Naštěstí jsme zanedlouho vyrovnali, když ve 30. minutě zprava přesně centroval Radek Klement na hlavu Davida Břízy. Poté pokračovala vyrovnaná hra, největší šanci si vytvořili hosté, ale jejich střela z 37. minuty trefila naše břevno.

Po přestávce jsme zpřesnili naši kombinaci a ve 49. minutě se dostal po rychle hozeném autu do brejku Petr Benc, bránu ale netrefil. V 55. minutě se na levé straně pěkně uvolnil David Šumpich a jeho centr nadvakrát dostal do brány důrazný David Bříza. V 57. minutě se nám povedla pro změnu akce na pravé straně, Tomáš Polreich našel volného Martina Pátka a ten šťastnou střelou z hranice šestnáctky trefil horní růžek brány hostů. V 64. minutě centroval zprava Radek Klement a jeho centr z voleje trefil přesně k tyči opět Martin Pátek. V těchto chvílích jsme soupeře přehrávali a víceméně ho k ničemu nepustili. V 72. minutě pěkně střílel Luboš Sobotka, ale opět nad břevno. Situaci jsme si poněkud zkomplikovali po rohu hostí v 78. minutě, který záložník hostů kop pěkně zatočil  a náš brankář si ho srazil do brány. Potom se hosté snažili se zápasem ještě něco udělat, ale naše pozorná obrana je do žádných větších šancí nepustila s vyjímkou nastavení, kdy v 92. minutě zahrávali přímý volný kop z dobré vzdálenosti. Jejich hráč mířil přesně, ale jeho střelu z brány stačil vyhlavičkovat Radek Klement.

Hodnocení z pohledu domácích http://fotbalsobinov.unas.cz/aktualni.htm

Hodnocení trenéra Martina Ptáčníka: Sobíňov hrál ještě nedávno okresní přebor a jeho mužstvo zůstalo z velké části stejné. I proto jsem ho považoval za favorita a před zápasem bych bral i bod. Všem hráčům děkuji za zodpovědný výkon a tentokrát se nám i dařilo dávat góly (jenom někdy do ne zcela správné branky). Dneska se obě mužstva snažila hrát fotbal a myslím, že se zápas líbil i divákům. Jenom doufám, že hráči nebudou na hrušce, protože příští týden hrajeme na hřišti suverénně posledního Herálce B. I od nich bychom si chtěli odvést nějaké body a oni se nám to budou snažit znepříjemnit. Tak doufám, že všichni podají stejně zodpovědný výkon a soupeře nepodcení.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář