Jdi na obsah Jdi na menu
 


V utkání s Novou Ves u Světlé jsme propadli

19. 8. 2023

Utkání se nám vůbec nepovedlo. Vzhledem ke zranění Milana Krejdla a absenci Luboše Sobotky nám pomohl poločas na stoperu Roman Hospodka. Hosté byli od začátku lepší, my jsme se snažili, ale do šancí se nedostávali. K prvnímu gólu soupeře výrazně pomohla série nejistých zákroků našeho brankaře po rohovém kopu a dá se říci, že gól dorážejícímu útočníkovi doslova daroval. Po necelé půlhodině se nám z víceméně ojedinělé akce podařilo vyrovnat, když se prosadil Lukáš Souček. Ale po dalším rohu a několika odrazech měl stoper hostů před prázdnou bránou snadnou úlohu. A za další 3 minuty selhala naše obrana a situaci 2 na 1 zkušeně proměnil Bradáč.

Ani po poločase se náš výkon nezlepšil a za zmínku stojí pouze střela na bránu, kterou pěkně zneškodnil brankář Nové Vsi. U nás naopak s tím, jak jsme se snažili něco udělat dopředu, se v obraně otevírala obrovská okna a rychlí útočníci hostů měli ještě několik šancí, z nichž 3 využili.

Hodnocení vedoucího mužstva: Výkon nebyl dobrý, pokud bych chtěl někoho pochválit, asi by se mi těžko volilo. Brankář sice měl několik dobrých zákroků, ale svou nejistotou nás nepodržel. Obrana byla průchozí a kdybychom dostali ještě víc gólů, nemohli bychom se divit. V záloze jakž takž hráli Marek Dont a Tomáš Kohout, ale po vystřídání prvně jmenovaného už to taky bylo o ničem. A o výkonu útoku mluví za vše 2 střely na bránu (já to nepočítal, ale tvrdil to trenér). Dnešní výkon je třeba ihned hodit za hlavu a připravit se na další (pouťový) zápas, tam by mohlo být dost diváků a nebylo by dobré zopakovat podobné představení.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zápas

(Bára, 21. 8. 2023 23:35)

Jako holce se mi zápas vůbec nelíbil. Tým makal, až na dvě až osm chyb brankáře, skvělý výkon. Doufám, že příště bude lepší útok a vyhrajete.

Re: Zápas

(Damenn, 22. 8. 2023 14:42)

Děkujeme za komentář, gólman dostal hodně gólů a i to s jeho přispěním, diky zralosti. Útok se může snažit jak chce, ale pokud nemá přísun dobrých míčů tak nemůžou dělat zázraky.