Jdi na obsah Jdi na menu
 


V utkání ohrožených týmů jsme uhráli 3 body

24. 9. 2023

Do zápasu jsme nastoupili oslabeni o Luboše Sobotku, Martina Klimeše, Milana Krejdla a Marka Pochtiola, naopak z nově získaných hráčů nastoupil Vašek Krčál. I hostům chybělo několik hráčů a kvalita zápasu absencím odpovídala.

Od začátku se hrál neurovnaný zápas s mnoha nepřesnostmi na obou stranách. První velkou šanci ujmout se vedení jsme měli my, ale penaltu po faulu na Lukáše Chlubného zahodil Tomáš Kohout, když přestřelil bránu.  Netrvalo dlouho a po dalším faulu ve vápně se k penaltě postavil Jirka Štefáček a ten ji proměnil. Poté jsme měli více ze hry a vytvořili si dvě dobré šance, obzvlášť druhá po gólu přímo volala, ale po centru Jirka Štefáček před prázdnou bránu míč netrefil. A opět nás to mrzelo, protože po snadné ztrátě ve středu hřiště hosté z brejku skórovali. Chvíli před přestávkou po hlavičce zastavil hráč hostů míč na brankové čáře rukou a kopala se třetí penalta. A tu Jirka Štefáček proměnil a tak se do kabin šlo za stavu 2:1 pro nás.

Po přestávce pokračoval nepříliš kvalitní fotbal a po 7 minutách hosté vyrovnali, když po naší chybě a centru z levé strany dotlačili míč do brány. Po dalších 3 minutách utekl po pravé straně Marek Dont a opět strhnul vedení na naši stranu. V dalším průběhu hry se hosté snažili vyrovnat a vytvořili si několik standartních situací, ve kterých byli díky výšce některých svých hráčů docela nebezpeční a po jedné hlavičce J. Janáčka nás podržel náš brankář, který vyrazil míč mířící do horního růžku na břevno. I my jsme měli několik dobrých šancí, ale ze žádné se nám skórovat nepodařilo a málem jsme za to zaplatili ztrátou bodů, ale po úniku hráče Starého Ranska nás opět podržel brankář. A tak jsme v nepříliš kvalitním a pohledném utkání vybojovali důležité vítězství.

Hodnocení vedoucího mužstva: Na dnešním utkání bylo vidět, že hrají mužstva z konce tabulky, která jsou pronásledována četnými absencemi. Kopali jsme 3 penalty a je třeba říct, že všechny byly celkem jasné. Na druhé straně je třeba říct, že i hosté měli ve druhém poločase jednu penaltu kopat. My se na gól zbytečně nadřeme a pak se až do konce klepeme o výsledek. Dneska mám radost z vítězství a 3 bodů a potěšil mě výkon debutanta Vaška Krčála. Příští týden nás čeká v sobotu podstatně těžší soupeř, tým Jeřišna, tak se snad někteří hráči dají dohromady a podáme lepší výkon, protože dnešní výkon by asi na body nestačil.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář