Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Kytka - Kubát, P. Souček, Hospodka - Běhounek, Klimeš (55. Lébl),
              Sobotka, M. Souček - Benc (73. Šumpich), Rakušan, L. Souček.
Branky: Žáček -  Rakušan
Rozhodčí: Dvořák
Diváci: 50

Hosté nastoupili do utkání s cílem opět naplno bodovat a napravit si reputaci z posledního nepovedeného utkání s Velkou Losenicí. Do soupeře se doslova zakousli a předváděli pěkný kombinační fotbal, který vedl k vytváření brankových příležitostí. Bohužel se ujala až šance ve 20 min. Rakušana po dlouhé diagonální nahrávce Hospodky - 0:1. O pět minut později našel Sobotka opět Rakušana, který šel sám na domácího golmana, ale při zakončení mu míč odskočil na velmi nekvalitním trávníku. Po této šanci přestali hosté hrát svojí hru a začalo to být čekání na vyrovnání. To se dostavilo v poslední minutě prvního poločasu, kdy Běhounek nesmyslně před vápnem držel protihráče za co rozhodčí Dvořák nařídil přímí kop a Žáček si sním poradil nádherně kdy trefil "angličana" od tyčky do brány - 1:1.
Po přestávce byla hra už neurovnaná, přesto hosté byli lepším týmem. V 58. měl obrovslou šanci L. Souček, ale trefil pouze nohy domácího góĺmana. V 70. minutě rozhodčí neodpískal jasnou penaltu na faulujicího L. Součka a o tři minuty později přišel černý moment utkání. Hostující Petr Benc postupoval sám na brankáře a při zakončení se nešťastně srazil s brankářem domácích a byl po této srážce odvezen do nemocnice s otřesem mozku a zlomenou klíční kostí. Toto zranění zamávalo s hostujícími hráči, kteří přestali na hřišti komunikovat, ale přesto si vytvořili drtivý závěrečný nápor, který nebil odměněn vítěznou brankou.

"Tohle byl bodový kolaps. Pokud chceme myslet na nejvýší mety, tak si s takovýmto soupeřem musíme umět bodově poradit. Nemůžeme honit výsledek v posledních deseti minutách. tento zápas měl být rozhodnut do poločasu, šance na to byli. Nevím, kdy už by se měla pískat penalta, když ne po faulu co byl na Lukáše Součka. To byl jeden z momentů, který rozhodl utkání. Bohužel se nám ještě ošklivě zranil Petr Benc, který odnesl srážku s brankářem zlomenou klíční kostí. Přeji Petrovi brzké uzdravení a co nejrychlejší návrat na hřiště.". zhodnotil utkání trenér Petr Veselka