Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Kytka - Polreich, Mazánek, Hospodka, Rakušan - Běhounek - Pátek, Tomovič, Šumpich (20. Pecha) - L. Souček, Benc.

Branky: 44. L. Souček, 55. Tomovič

Rozhodčí: Kišš

Diváci: 100

V Rozsochatci na hrbolatém terénu se hrálo klasické derby, ve kterém nechybělo spousty osobních soubojů, vypjaté situace díky velmi nepřesnému rozhodčímu Kiššovi, který zápas nesmyslně vyhrotil a samozřejmě nakonec i překvapivý výsledek. Prvních patnáct minut se hrál opatrný fotbal ve středu hřiště a od vápna k vápnu, kdy si golmani nešáhli na míč. První střelu na branku vyslal českobělský Šumpich a domácí gólman vyrážel na roh, ze kterého nic nebylo. Dvě minuty na to pálil nad Tomovič. O minutu později mohl sám na branku postupovat Šumpich, ale situaci vyřešil bojácně a pomalu. Nechal se předběhnout třemi hráči domácích a o balon přišel. Po půlhodině hry se k obávané levačce dostal L. Souček, ale jeho projektil zastavila tyčka. V této fázi zápasu zlobili i domácí, kteří hrizily brejky a nakopávanými balony do šestnáctky. Ve 44. minutě vzal na sebe zodpovědnost Tomovič, který obešel dva hráče a předložil nahrávku L. Součkovi a ten už neměl sebemenší problém skórovat - 0:1. Po přestávce se snažili hosté o rychlé zvýšení náskoku což se jim povedlo v 55. minutě Tomovičem, který se trefil nádherně z 25 metrů - 0:2. Po této brance se zdálo být o osudu utkání rozhodnuto. Jenže hned o dvě minuty později  se bělští hráči nevyvarovali faulu před šestnáctkou a z trestného kopu trestal zkušený Bílek špatně postaveného gólmana Kytku - 1:2. Za deset minut přišel pro hosty šok, kdy domácí využili zaváhání Rakušana a bylo srovnáno na - 2:2. Po této brance trenér hostí vysunul stopera Rakušana do útoku a přemístil řady na 3:3:1:3. Z tohoto tlaku hosté vytěžili pouze několik rohů a hlavičku L. Součka do šibenice, kterou brankář domácích bravurně zneškodnil. Naopak při této českobělské rizikové hře měli domácí dva rychlé brejky. Při prvním se vyznamenal gólman Kytka a při druhém zachraňoval na brankové čáře obránce Pecha.

"Vzhledem k vývoji utkání a prohry Losenice  v Herálci musím bod brát. Doplácíme na neskutečné individuální chyby a smůlu při zakončení. My musíme s těmito soupeři výsledek 2:0 udržet a ne se na konci ještě strachovat o remízu. Ale těžko se něco dá dělat s výsledkem, když nás rozhodčí nepustí do hry a začne hru nesmyslně kouskovat a sporné věci píská jednostraně. Teď už se musíme připravit na Keřkov a domácí zápas kvalitně zvládnout, abychom mohli o týden později v klidu odjet na zápas sezóny do Velké Losenice". zhodnotil zápas trenér Petr Veselka

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář