Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ze Šmolov si vezeme vítězství

21. 8. 2010

Sestava: Tomáš Mrtka - Milan Krejdl, Pavel Mazánek, Roman Hospodka, Olda Mazánek - Jakub Benc (71. Standa Harvalík), Martin Ptáčník (67.Petr Rakušan), David Bříza, Vláďa Pleskač - Lukáš Souček, Tomáš Polreich (78. Karel Dvořák)

V prvním poločase jsme hráli do kopce a zpočátku to byl zápas bez větších šancí. Zhruba po čtvrt hodině si Lukáš Souček hezky zpracoval na polovině odkopnutý míč, obhodil si obránce a po sóle tváří v tvář brankaři nezaváhal. Poté pokračoval nezáživný fotbal, kdy domácí hrozili hlavně po standartních situacích, ale ve středu hřiště jsme měli jednoznačně navrch my. Po rohovém kopu trefil Pavel  Mazánek hlavou tyčku brány domácích. Až před poločasem zvýšil naše vedení po sólové akci opět Lukáš Souček a po jeho naražečce se trefil pod víko Martin Ptáčník.

V druhém poločase po centru z levé strany dával do prázdné David Bříza a hra opět upadla do průměru. Domácí se snažili dát čestný gól, ale většina jejich akcí končila na hranici naší šestnáctky. Další náš gól po kličce brankáři přidal opět Lukáš Souček, ale tento gól nebyl uznán pro nějaký předchozí faul, který viděl zřejmě ve snu opět klasicky "vynikající" rozhodčí Mošner. Ale ani to nevadilo a Lukáš svůj hattrick stejně zkompletoval a pak už se zápas v poklidném tempu dohrál do konce (rozhodčí ho ukončil ve 42. minutě, zřejmě mu šly špatně hodinky).

HODNOCENÍ VEDOUCÍHO MUŽSTVA: V tomto utkání jsme byli jednoznačně lepší a domácí proti naší kombinační hře nabízeli pouze přehnanou tvrdost. Po poločase se již většina našeho mužstva pod dojmem snadného vedení ani nesnažila v teplém počasí moc běhat a přesto jsme zápas dovedli k jednoznačnému výsledku. Doufám, že hráči v těžších zápasech, které přijdou, dokážou ještě přidat. Příští týden nás čeká pouťový zápas a Štoky B jsou protivník s podstatně vyšší kvalitou. Nesmíme se nechat zmást faktem, že první dvě utkání Štoky prohrály, protože je období dovolených a kdoví v jaké nastupovali sestavě. Zároveň zvu diváky, aby nás v tomto důležitém utkání přišli podpořit.