Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po špatném výkonu si z Malče vezeme první porážku

4. 9. 2010

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, Pavel Mazánek, Roman Hospodka, Olda Mazánek - Jakub Benc, Martin Ptáčník, David Bříza, Standa Harvalík (70. David Kubát) - Lukáš Souček, Tomáš Polreich

První poločas jsme hráli z kopce a i proto jsme si vytvořili tlak, který bohužel vinou špatné kombinace končil před šestnáctkou domácích. Domácí spoléhali na nakopávané míče na svoje útočníky, které se však díky dobré hře obrany povedlo eliminovat. Za zmínku z 1. poločasu stojí pouze střela domácích, která šla asi metr od naší tyčky a dorážka Tomáše Polreicha po střele, kterou domácí brankář pouze vyrazil. Ani ta ale bohužel ke gólu nevedla.

Po poločase se naše hra o trochu zlepšila a Martin Ptáčník po uvolnění na šestnáctce trefil břevno. Míč se odrazil na zem, bohužel žádný z našich útočníků v tomto prostoru na dorážku nebyl. Domácí se prosadili po rohovém kopu, když se na bližší tyči trefil naším záložníkem špatně pokrytý Kotil. Až potom jsem se začali trošku více prát o výsledek. Bohužel po dvou našich rohových kopech se míč motal po brankové čáře domácích, ale žádný náš hráč ho do sítě nedopravil. Poté si i domácí vypracovali dobrou šanci, ale jejich osamocený hráč před bránou naštěstí míč špatně trefil. Poslední naši šanci zazdil chvíli před koncem Tomáš Polreich, když z pěkné přihrávky přestřelil ze 7 metrů bránu.

Hodnocení vedoucího mužstva: Za dnešní výkon chválím obranu, jinak to ale bylo těžké trápení. Bohužel si hráči nevzali ponaučení z minulého zápasu a teď na rozdíl od něho při nich nestálo ani štěstí. Velmi chyběl na levé straně zálohy Vláďa Pleskač. Samostatná kapitola je rozhodčí Mošner, ještě jsem neviděl zápas, který by se mu poved, opět z toho udělal holomajznu, i když za prohru si samozřejmě můžeme sami. Pokud tento zápas bude pro některé hráče sloužit jako podnět k zamyšlení, že je načase "spadnout z hrušky" tak mě prohra zas až tak moc nemrzí. Takže uvídíme za týden s Keřkovem.

 

Náhledy fotografií ze složky Utkání v Malči 4.9.2010