Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Sobíňově jsme vysoko prohráli

1. 6. 2019

K utkání, které se hrálo za krásného počasí jsme nastoupili bez Romana Hospodky, Zdeňka Plevy, Vládi Pleskače a Jakuba Kasala. Obzvlášť absence obou stabilních stoperů se v průběhu utkání ukázala jako docela problematická. Domácí nastoupili v silné sestavě, podle mého jim chyběl snad jen Pavel Kafka.

Od začátku se do nás domácí pustili s vervou a měli více za hry. Obzvlášť nám dělal problémy šikovný útočník Němec. A po jeho přihrávce vstřelil úvodní gól Hečko. Postupně i my jsme se osmělovali směrem dopředu  a naše brejky byly také nebezpečné. V prvním ještě Lukáš Souček gól nedal, ale po přihrávce Luboše Sobotky šel sám na brankáře a trefil se přesně k tyči. Domácí znervózněli a v tomto úseku zápasu byla hra celkem vyrovnaná. A my jsme mohli jít do vedení, když se do centru z voleje pěkně opřel opět Lukáš Souček, ale domácí brankář si připsal těžký a důležitý zákrok. Nám se bohužel po kontaktu s útočníkem zranil brankář Pavel Losenický a ve 40. minutě musel střídat. Do branky šel nerozchytaný Jarda Přibyl a hned z rohu inkasoval po hlavičce Říčana (ale to by asi nechytil ani Lósa). Ještě před přestávkou Sobíňov zvýšil náskok, když špatné vyhození brankáře zachytil Němec a lobem ho přehodil.

Po přestávce domácí již byli podstatně klidnější a pěknými kombinacemi nás přehrávali. A po nedorozumění stopera s brankářem přidal Němec další branku (dle tvrzení diváků, kteří byli na úrovni šestnáctky šlo o jasný ofsajd). My jsme v této fázi vůbec nebyli ve hře a po nešťastném faulu Luboše Sobotky přidal Říčan z penalty další branku. Poté už i domácí ubrali a pohodlně si hlídali vedení. My jsme dali příležitost všem hráčům z lavičky. Za zmínku ještě stojí, že rozhodčí písknul penaltu pro nás za faul (nefaul) na Luboše Sobotku, ale ten se sportovně přiznal a penalta se nekonala. Na konci zápasu začali i domácí hrát poněkud lehkovážně a do dvou dobrých šancí se dostal střídající Michal Semerád, ale ani nohou, ani hlavou bránu netrefil a tak jsme výsledek ani kosmeticky neupravili.

Hodnocení vedoucího mužstva: Dneska to nebyl povedený zápas. Možná se ještě za stavu 1:1 dalo se zápasem něco dělat, ale hrubými chybami jsme pustili domácí do bezpečného vedení a poté už jsme neměli šanci. Je nutné na tento zápas co nejdřív zapomenout. I Šlapanov nechal všechny body v Malči a tudíž bodový rozdíl mezi námi zůstal zachován. Je se třeba soustředit na příští domácí zápas s Veselým Žďárem a vybojovat rozhodující body na domácím hřišti. Ale nic jednoduchého to nebude, je třeba, aby hráči nechali na hřišti vše, co v nich je. A doufám, že nás přijdou podpořit fanoušci. 

Ještě bych se tentokrát rád vyjádřil k výkonu rozhodčích. Člověk si myslí, že když jsou na zápas nominováni tři rozhodčí, že ten zápas bude z tohoto hlediska v pohodě a podstatně lepší, než když jsou na čarách laikové. Ale to co tentokrát předvedli tři senioři, před tím klobouk dolů. Sice nás neporazili oni, ale domácí. Ale to pak člověka ani nebaví se na ten fotbal koukat, když tam rozhodčí kupí chybu na chybu a někteří možná ani nevědí, co je to ofsajd.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Chybička

(Pavel Kafk, 3. 6. 2019 7:11)

Kafka ;)

Re: Chybička

(Johnny, 3. 6. 2019 8:09)

Díky za upozornění, už jsem to opravil.