Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Sobíňově jsme pokračovali ve festivalu zahozených šancí

16. 5. 2015

K utkání, které se krylo s naším hokejovým zápasem proti Kanadě jsme nastoupili  oslabeni o Michala Pechu, Romana Hospodku, Jirku Zvolánka  a Vláďu Pleskače.

Od prvních minut jsme domácí přehrávali a během prvního poločasu jsme si vytvořili několik stoprocentních šancí. Bohužel stejně jako v průběhu celého jara ( s výjimkou minulého zápasu) jsme buď netrefovali branku a nebo trefovali nohy brankáře domácích. V největší šanci se pěkně uvolnil Mára Pleskač, ale sám před brankářem trefil pouze břevno. O chvíli později byl faulován v šestnáctce, ale protože finální fázi přihrál, penalta se nepískala. Naopak v ojedinělé akci domácích byl útočník faulován naším stoperem a to se penalta pískala. Domácí hráč se nemýlil. Do přestávky si Sobíňov vypracoval ještě jednu velkou šanci, ale jejich střela šla vedle. I přesto, že  první poločas byl na velké šance tak 2:7, šlo se do šaten za stavu 1:0.

I po přestávce jsme se snažili hrát aktivně, ale  hráli jsme"do kopce" a hra už byla podstatně vyrovnanější. My jsme si vypracovali několik dobrých šancí, ale domácí ve druhém poločase podnikali nebezpečné protiútoky a taky měli několik dobrých příležitostí. Asi čtvrt hodiny před koncem zahrál domácí hráč v šestnáctce rukou a   měli jsme možnost kopat penaltu. K ní se postavil Lukáš Souček, bohužel jeho nepříliš povedenou střelu vyrazil domácí brankář. Na konci zápasu jsme vrhli všechny síly do útoku, bohužel po brejku do otevřené obrany jsme inkasovali druhý gól a vypili pohár hořkosti až do dna.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář