Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gólová úroda v zápase proti oslabenému Rozsochatci

12. 8. 2010

Sestava: Tomáš Mrtka - Standa Harvalík, Pavel Mazánek, Roman Hospodka, David Kubát - Jakub Benc (86. Jarda Lébl), Martin Ptáčník (73.Petr Rakušan), David Bříza (80. Karel Dvořák), Vláďa Pleskač - Lukáš Souček, Tomáš Polreich

Rozsochatec přijel ve znatelně oslabené sestavě a již po 20 vteřinách prohrával, když odražený nákop do šestnáctky vrátil pohotově do brány Tomáš Polreich. Poté se osmělili i hosté a jejich pěknou střelu z hranice vápna vyrazil náš brankař na roh. Po 10 minutách si na přihrávku za obranu naběhl opět Kulich a obešel i brankáře hostí 2:0. V dalším průběhu 1.poločasu jsme si nadále udržovali převahu a vytvářeli šance, ale ujala se až nádherná akce po ose Ptáčník, Polreich a zakončující Lukáš Souček. Před přestávkou ještě hosté snížili, když si rozhodčí na základě výkřiku hostujícího útočníka vymyslel penaltu, kterou proměnil Ivan Pleskač.

A po přestávce bylo hůř, když po srážce našeho gólmana s hráčem Rozsochatce (těžko říct, ale možná to byl faul) míč doputoval až do naší brány. Naštěstí zanedlouho po našem centru do šestnáctky si osamocený dezorientovaný hráč hostí zavěsil míč neomylně do vlastní brány. A zanedlouho hosté dali čtvrtý gól v řadě a opět do vlastní brány. Poté po srážce Jakuba Bence s hráčem Rozsochatce Dundáčkem, musel hráč hostů s tržnou ránou na hlavě odstoupit a hosté, kteří neměli nikoho na střídání, dohrávali v 10. Konečný výsledek ještě vylepšili Ptáčník a Bříza a oslabený soupeř se již v konci utkání nezmohl na vážnější odpor.

Hodnocení vedoucího mužstva: úspěšný vstup do sezóny, který ale není možno přeceňovat, neboť soupeř byl opravdu hodně oslabený. Je pravda, že i nám chybělo několik členů základního kádru (Kytka, Olda Mazánek, Krejdl), ale to se s oslabením soupeře nedá srovnat. Na našem mužstvu je vidět zlepšující se hru posílené zálohy a některé akce byly opravdu oku lahodící. Je ale pravda, že sehranost ještě není 100% a doufám, že se bude v dalším průběhu sezóny zlepšovat. Na druhou stranu, v obraně se objevilo několik okének, která by nás při hře proti silnějším soupeřům mohla mrzet. Doufám, že hráči zapracují na odstranění nedostatků a že příští týden ze Šmolov přivezeme 3 body.