Jdi na obsah Jdi na menu
 


V přestřelce s Mírovkou B jsme uspěli

31. 5. 2011

Sestava: Miloš Kytka - David Kubát, David Bříza, Roman Hospodka, Michal Pecha - Jakub Benc, Pavel Mazánek, Martin Ptáčník (60. Martin Vařečka),  Tomáš Polreich (70. Martin Pátek) - Petr Benc (85. Standa Harvalík), Lukáš Souček

Do utkání jsme nastoupili bez bratří Pleskačů, Oldy Mazánka a Milana Krejdla. Již ve 2. minutě se po chybě domácích dostal k míči Petr Benc a pěknou přihrávkou poslal do šance Lukáše Součka, který potvrdil, že opět nalezl svoji střeleckou formu. I potom jsme hráli celkem aktivně a vytvářeli si další šance. Ale po čtvrthodině domácí vyrovnali, když se jejich hráč po střele zpoza šestnáctky trefil pod břevno. Prakticky po rozehrání si naši obránci tak dlouho hráli s míčem, až ho Davidu Břízovi domácí útočník sebral a své sólo zakončil vedoucím gólem. Od té chvíle se naši hráči ocitli pod tlakem domácích, nedařila se jim kombinace a jen díky štěstí jsme po další kombinaci nabuzených hráčů Mírovky neinkasovali po třetí. Naštěstí asi 10 minut před poločasem se k míči v šestnáctce dostal Lukáš Souček a vyrovnal. Zanedlouho se po skrumáži ve vápně domácích dostal za jeho hranicí k odraženému míči David Bříza a propálil vše, co mu stálo v cestě. Ještě do přestávky zkompletoval hattrick Lukáš Souček a do kabin jsme šli s větším klidem.

Po přestávce obě mužstva pokračovala v otevřeném fotbalu. V naší největší šanci se po pěkné přihrávce Lukáše Součka bohužel netrefil do prázdné brány Petr Benc. Domácím se poté podařilo snížit, když  jejich první střelu náš brankář vyrazil, na opakovanou střelu už nedosáhl. Naštěstí vzápětí domácí hráč zahrál ve vápně rukou a z penalty se nemýlil (i když tentokrát s kusem štěstí) tradiční exekutor Pavel Mazánek. Na konečnou podobu uzavřel skóre pěkným průnikem a střelou opět Lukáš Souček. Necelé 2 minuty před koncem ještě domácí vstřelili gól po přímém kopu, ten ale nebyl pro ofsajd uznán. 

Hodnocení vedoucího mužstva: Velice důležité vítězství, které nás i díky výsledkům dalších mužstev přiblížilo o velký kus ke kýženému postupu do III.třídy. Nyní nás už může ohrozit pouze Maleč za předpokladu, že 2x vyhraje a my nezískáme ani bod. Doufám, že k tomu nedojde a že nezahodíme tak obrovskou šanci, byla by to obrovská škoda. Bylo by paráda urvat potřebné body už příští týden v Rozsochatci, i když vím, že to nebude jednoduché, oni postaví koho budou moct. Ale alespoň se ukáže, jaký je rozdíl mezi suterénem OP a špicí IV. třídy. Doufám, že hráči k derby přistoupí se vší odpovědností a že se sejdeme v plné sestavě. A že budeme moci opět spoléhat na podporu našich věrných fanoušků.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář