Jdi na obsah Jdi na menu
 


V předehrávce prvního jarního kola jsme uhráli remízu

6. 11. 2021

K předehrávce prvního jarního kola jsme nastoupili proti stejnému soupeři jako před týdnem. Naše sestava byla ale celkem dost pozměněna, chyběli Jakub i Matěj Kasalové, Martin Klimeš, Pavel Kocián a stejně jako před týdnem Petr Machek. Naopak k dispozici byli Milan Krejdl, Honza Beránek a Prokop Kasal. Počasí bylo na začátek listopadu docela vlídné a slunce občas zasvítilo.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a v první šanci se ocitl Marek Pochtiol, který utekl po pravé straně, ale jeho střelu vyrazil brankář. Ten byl nejlepším hráčem domácích a v prvním poločase to bylo hlavně o soubojích našich hráčů s ním. A pochytal toho poměrně dost, včetně  střel Tomáše Kohouta, Honzy Beránka a pěkného pokusu Martina Šumpicha . Nestačil pouze na střelu k tyči, kterou se po hezké individuální akci prosadil Jirka Štefáček. Domácí vyrovnali  5 minut před přestávkou, když se po autu a zásahu Milana Krejdla pískala penalta, kterou proměnil stejně jako minulý týden Martin Lukačina. Zanedlouho došlo v našem vápně po srážce s domácím útočníkem ke zranění našeho brankáře. Hlavní rozhodčí naprosto nesmyslně hru nepřerušil a domácí, kteří nesportovně hráli dál měli dvě velké šance. První zblokoval náš obránce a při druhé přestřelil hráč Dlouhé Vsi úplně prázdnou bránu. Protože náš brankář nebyl schopen pokračovat, skončil první poločas o dvě minuty dříve a ty byly nastaveny v druhém poločase.

Do druhého poločasu nastoupil do naší brány 15-letý brankář Lukáš Görner. Ráz utkání se možná trošku vyrovnal, ale přesto jsme byli o něco lepší v pohybu i kombinaci. Ale domácí brankář byl opravdu excelentní a všechny míče do vápna i střely byly jeho. Ale i náš brankář měl několik dobrých zákroků, i když těžší byly asi jen tak 2 - 3. Domácí se ujali vedení po 20 minutách druhé půle, když často chybující rozhodčí neodpískal faul na Luboše Sobotku (loket v obličeji) a domácí hráč tak trochu náhodnou střelou trefil angličana od břevna do branky. Ve zbytku utkání to bylo hlavně o pokračujícím souboji s brankářem Dlouhé Vsi. Když už se zdálo, že to bude pro něj boj vítězný, trefil se nechytatelně z přímého kopu Lukáš Souček. V krátkém zbytku utkání se oba týmy snažily strhnout vítězství na svou stranu a oba si vytvořily po jedné dobré šanci. Domácí dokonce po přímém kopu dali gól, ale hráč bránící našemu brankáři v chytání stál v ofsajdu. A naši šanci stejně jako většinu ostatních zmařil domácí brankář. 

Hodnocení vedoucího mužstva: Bod z venku má určitě svoji cenu a před zápasem bych ho díky početným absencím bral. Ale na hřišti jsme i přes to byli jednoznačně lepší a nakonec je to pro nás spíše ztráta. Nejlepším hráčem na hřišti byl domácí brankář a domácí mu za remízu musí být opravdu velmi vděčni. A my jsme si opět potvrdili, že jsme schopni odehrát dobrý zápas i se sestavou, která není úplně kompletní. A to je pro mě potěšitelné zjištění. Teď nás čeká skoro 5 měsíců dlouhá pauza, tak je třeba si odpočinout, doléčit zranění a od ledna pořádně potrénovat na jarní sezónu. Byl bych opravdu rád, aby po dvou jarech, kdy se vůbec nehrálo, to tentokrát klaplo a náš život a sport se vrátily k normálu. Já ještě připravím nějaká čísla a zhodnocení a pak se taky uložím k zimnímu spánku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář