Jdi na obsah Jdi na menu
 


V na góly nabitém pouťovém utkání jsme utrpěli vítězství

29. 8. 2010

Sestava: Tomáš Mrtka - Milan Krejdl, Pavel Mazánek, Olda Mazánek, David Kubát (71. Standa Harvalík) - Jakub Benc, Martin Ptáčník (75.Petr Rakušan), David Bříza, Vláďa Pleskač (67. Roman Hospodka) - Lukáš Souček, Tomáš Polreich

V pouťovém utkání se Štoky B ukázaly jako technický a sehraný celek. Během první půlhodiny nám vstřelili dva góly, když první po chybě obrany a druhý po hezké hlavičce vstřelil jejich útočník Bošacký. Až potom naši hráči pochopili, že pokud nezačnou bojovat, tak prohrají a začaly se rodit šance. V první Lukáš Souček po přímém kopu trefil hlavou břevno, ale potom už nadvakrát snížil na 1:2. Do přestávky jsme stihli  dát ještě 2 góly, když se po nahrávce Tomáše Polreicha trefil Martin Ptáčník a po centru Vládi Pleskače se trefou z voleje prosadil Jakub Benc.

Ani po přestávce jsme Štoky nepřehrávali a po chybě 3(!) našich obránců se lehce do zakončení dostal hráč hostů Kubát a vyrovnal. Brzo jsme však zase strhli vedení na naši stranu, když po přihrávce Pavla Mazánka se střelou z hranice velkého vápna prosadil Martin Ptáčník. Ale drama pokračovalo a opět srovnal hostující "tank" Bošacký. Naštěstí vzápětí se před brankáře prodral Jakub Benc, první jeho střelu hostující brankář vyrazil, ale z dorážky se už Kuba nemýlil. V závěru už stálo za zmínku pouze filmování hostujícího útočníka v našem pokutovém území a posléze po urážce rozhodčího červená karta pro něj. 

Hodnocení vedoucího mužstva: Pouťová utkání jsou pro nás vždy zrádná, přeci jenom jsou na mnoha hráčích oslavy pouti znát. Za klady považuji plný bodový zisk a snahu hráčů poprat se o výsledek, i když se zrovna nedaří. Pro diváky, kterých přišlo na pouť opravdu dost bylo utkání určitě atraktivní (9 gólů se často nevidí ani na hokeji), i když slabší povahy mohly mít s takovým dramatem srdeční problémy. K zamyšlení hráčů by měl sloužit především fakt, že útočník hostů Petr Bošacký nám dal ve třetím vzájemném zápase třetí hattrick, ač jsem já i trenéři na něho před zápasem hráče důrazně upozorňovali. Za týden v Malči, doufám, podáme lepší výkon.