Jdi na obsah Jdi na menu
 


V pouťovém utkání jsme těsně na body nedosáhli

26. 8. 2023

K pouťovému utkání jsme nastoupili oslabeni o Luboše Sobotku, Milana Krejdla a Marka Pochtiola. 

Do utkání jsme vstoupili hodně zakřiknutě a prvních 20 minut byli hosté výrazně aktivnější a nebezpečnější. Ale žádná z jejich možností gólem neskončila. A poté jsme šli do vedení, když křižná přihrávka Lukáše Součka našla volného Michala Hrubého a ten nedal brankáři hostů šanci. Od té chvíle se hra vyrovnala a naše vedení mohl po sólovém úniku zvýšit Lukáš Chlubný, ale v poslední fázi netrefil branku. A tak přišel trest, když z vlastní půlky rozehrál Neubauer přímý kop a ukopl se takovým způsobem, že míč se snesl pod břevno naší branky. Náš brankář měl situaci navíc ztíženou tím, že jsme první poločas hráli proti slunci. Ale zanedlouho jsme si vzali vedení zpět, když po dlouhém autu a skrumáži před bránou míč opět dorazil Michal Hrubý. Do šatny jsme tak šli s vedením.

To nám ale dlouho ve druhé půli nevydrželo, když po 5 minutách vyrovnal Freudenreich. A v 68. minutě po přistrčení Šiknera skóroval Rérych. Všichni diváci (i z Dlouhé Vsi), kteří stáli v dobrém úhlu říkali, že jasný ofsajd, ale mladý rozhodčí ho zřejmě přehlédl. Poté jsme se snažili vyrovnat, a to se nám po 10 minutách povedlo. když po levé straně prošel Tomáš Kohout a před bránou nabil dobíhajícímu stoperovi Vaškovi Venzhöferovi, který brankáři nedal šanci. Další naši velkou šanci měl Martin Škaryd, který po chybě obránce postupoval sám na bránu, ale v poslední chvíli špatně došlápl na nějakou nerovnost a míč mu utekl. A tak podle zákona nedáš - dostaneš 3 minuty před koncem rozhodl o vítězství hostů zkušeně Lukáš Šikner. Tomuto gólu pravděpodobně předcházel útočný faul jednoho z hráčů Dlouhé Vsi, ale píšťalka jinak celkem solidně pískajícího rozhodčího tentokrát zůstala němá. 

Hodnocení vedoucího mužstva: Prohra mě mrzí, myslím, že za předvedený výkon (s výjimkou prvních 15 - 20 minut) jsme si bod zasloužili. Diváci viděli atraktivní zápas s mnoho góly na obou stranách, bohužel ale body to nepřineslo. Ale myslím, že když budeme hrát jako dnes, vrátí se hráči, co dnes nebyli a vyvarujeme se zbytečných chyb (vzadu i vepředu), tak v příštích zápasech úspěchy přijdou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář